BIVŠI RIJALITI UČESNIK KOLIMA UDARIO SINA POZNATOG REDITELJA: Naneo mu TEŠKE TELESNE povrede, lekari mu se bore za ŽIVOT!

Autor:

Zabava

13.02.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benjamin Spahović je udario "poršeom" Orhana Tahovića, sina redtilja i oskarovca Danisa Tahovića.

BIVŠI RIJALITI UČESNIK KOLIMA UDARIO SINA POZNATOG REDITELJA: Naneo mu TEŠKE TELESNE povrede, lekari mu se bore za ŽIVOT!

Foto: youtube.com/printscreen

Benjamin Spahović je u petak uveče u Sarajevu udario tinejdžera svojim "poršeom" i naneo mu teške telesne povrede koje su opasne po život, a sada je potvrđeno da je nesrećni tinejdžer sin reditelja i oskarovca Danisa Tahovića.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi Stream 1

Benjamin Spahović

Danis se oglasio na svom Instagram nalogu gde je i potvrdio da je bivši rijaliti učesnik udario njegovog sina.

- Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje - napisao je Danis, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Benjamin Spahović Parovi

Podsetimo, Benjamin je bivši učesnik rijalitija "Parovi", a tereti se da je u Sarajevu udario dečaka (16). On je od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji, a takođe je organizovana i policijska potera za njim nakon naoružane pljačke benziske pumpe u Vogošći 2019. godine, a Benjamin je izašao iz zatvora 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading