ĆERKA SINANA SAKIĆA TUŽI KRISTIJANA: Đulkica javno ISPROZIVALA Golubovića, pa mu poručila OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se ćerka pokojnog Sinana Sakića, Đulkica Sakić i rekla je da planira da tuži Kristijana Golubovića.

ĆERKA SINANA SAKIĆA TUŽI KRISTIJANA: Đulkica javno ISPROZIVALA Golubovića, pa mu poručila OVO! (FOTO)

Foto: printscreen

Kristijan i Đulkica

Rat između Kristijana Golubovića i sina pokojnog Sinana Sakića, Rašida Sakića se svakim danom sve više zahuktava, a sada se oglasila i pevačeva ćerka, Đulkica Sakić.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

Naime, Đulkica je na svom Instagram nalogu podelila sliku na kojoj je javno prozvala bivšeg robijaša i kom je poručila da će da ga tuži ako nastavi da uzima njenog oca u usta.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Đulkice Sakić

- Ovim karikaturama na baterije u poznim 50-tim neka neko objasni da Sinanu sigurno nije nikada manjkalo "kicanovića" u njegovom životu! Pogotovo ne od Lego "karikatura". Toliko ti manjka medijskog prostora da moraš "hvaliti" ljude kojih više nema. Uostalom zna se ko je bio Sinan i šta је bio Sinan!!! Još jednom Sinana spomeni i ti ја se vidimo na sudu!!! To šta imaš sa drugom karikaturom isto me ne zanima ali Sinana da ne spominjete više, on da ti odgovori na ove gnusne laži ne moze !!!! - napisala je vidno besna Đulka.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, E-Stock, Pixabay

Kristijan Golubović

Podsetimo, Kristijan je nedavno izjavio da su pokojni Sinan i Džej dolazili kod njega kući izdrogirani:

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović

- Sinan me je uvek poštovao. Taj čovek je umeo u pola noći mrtav drogiran da me pozove i pita me gde sam i šta radim. Tada sam živeo sa ženom Ivanom i ćerkom u Kraljevu, a on me je zvao pravo iz kafane, gde je sedeo sa Džejom. Oni zovu, a meni prolazi kroz glavu: "Jao gde ću da mi sad dolaze ovako pijani i drogirani!" Sinan mi kaže: "Samo sam hteo da dođemo da te vidim nakratko, pa oka da sklopim." Nisam im dao da dođu, gde da kreću na put tako drogirani! Zamislite da se slupaju negde, šta posle da se radi, a od Dorćola do mene ima 158 kilometara. Oni su znali koliki sam ja džek. Kad se nađemo svi negde, obavezno mi otpevaju pesmu, dve, a ja im dam pet glava. Mnogo sam ih poštovao kao ljude, pevače, kao legende - ispričao je bivši robijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading