KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŠTITIO RAŠIDA U ZATVORU? Bivši zadrugar izneo do sad NEPOZNATE detalje o razgovoru sa Sinanom Sakićem!

Autor:

Zabava

13.02.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ne prestaje da provocira Rašida Sakića.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŠTITIO RAŠIDA U ZATVORU? Bivši zadrugar izneo do sad NEPOZNATE detalje o razgovoru sa Sinanom Sakićem!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović i Rašid Sakić ne smiruju strasti, a njihova svađa iz dana u dan sve više eskalira.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović

Naime, sin pokojnog Sinana Sakića je poslao javno pismo u kojoj je isprozivao bivšeg robijaša, a nakon toga se oglasio i Kristijan:

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović

- Znate kako, Rašid je jedno, a pokojni Sinan i Džej nešto sasvim drugo. Ovaj dripac ne može ni da im prismrdi. Sinana sam poznavao još od kada sam bio klinac. Kretao sam se u tim krugovima i često se dešavalo da mi on i pokojni Džej pevaju. Oni su znali da sam ja galantan i da će od mene uvek dobiti kićanovića. Njih dvojica su bili boemi, to što su se drogirali nije uticalo na nas ostale. Sećam se jedne situacije, zove mene pokojni Sakić i kaže kako je sa Džejom i da hoće da dođu kod mene u Kraljevo. Znao sam ja da im treba kićanović, a čuo sam po glasu da su bili razvaljeni. Kažem ja Sinanu da ne kreću gde će tako pijani i drogirni i da ću im doneti pare sutra, ali ne, oni su bili pod gasom i došli su. Tada sam ja rekao Sinanu da ne podržavam to što radi, ali da su njih dvojica moji veliki prijatelji i da će zauvek ostati tako. Oni nisu bili tabletomani i budale, oni su bili boemi - započeo je Kristijan, a onda otkrio šta mu je pokojni pevač pričao o Svom sinu Rašidu:

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

- Jednom u kafani kaže meni Sinan: "Jaoj Kristijane i ovaj moj sin deli istu sudbinu kao i ti, stalno je po zatvorima...", on je otac i ja nisam hteo da ga povredim da mu kažem da smo Rašid i ja dva različita sveta. Tada sam mu rekao da znam i da sam na jednoj robiji upoznao Rašida, da sam mu pokazao zahvate i da uvek može da se pozove na mene. Danas, taj mali tabletoman izmišlja priče za mene i izvrće istinu. Žao mi je da se javno prepucavam sa njim, zbog poštovanja prema pokojnom Sinanu koji će ostati legenda, neću reći sve što bi mogao o Rašidu Sakiću - zaključio je Golubović, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading