OVO SU RANI RADOVI KSENIJE KRANJEC: Zvezda SAJTA ZA ODRASLE promenila LIČNI OPIS, pogledajte kako je izgledala, da li bi ste je PREPOZNALI!? (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivnu Slovenku Kseniju Kranjec, smatraju najzgodnijom takmičarkom rijalitija trenutno.

OVO SU RANI RADOVI KSENIJE KRANJEC: Zvezda SAJTA ZA ODRASLE promenila LIČNI OPIS, pogledajte kako je izgledala, da li bi ste je PREPOZNALI!? (FOTO)

Foto: prinskrin

Ksenija, koja je već prekaljeni rijaliti učesnik, budući da je u Sloveniji učestvovala u Velikom bratu, a u Srbiji je bila u Parovima, nikada nije krila da je imala estetske korekcije i da ih prosto obožava. Koliko vremena i novca troši na svoj izgled nikad nije krila i javno je govorila.

Prvo je operisala grudi koje su joj jako smetale, budući da je želela oduvek da ima bujniji dekolte.

Pošto je mnoge zanimalo šta je sve sredila na sebi, Kesnija je na društvenoj mreži odlučila da pratiocima otkrije sve svoje izmene i to samo na licu.

Pa je tako objavila fotografiju gde je obeležila sve korekcije - obrve, brada, jagodine, nos, kapci...

- Da se ne sikirate mnogo koliko sam imala operacija... Mnogo...- napisala je Ksenija pre tri godine na Fejsbuku.

Atraktivna Slovenka svakodnevno vodi računa o svom izgledu, dosta vremena provodi po kozmetičkim i frizerskim salonima, a kao što možemo videti u Baru, uvek je lepo obučena i brine o svojoj higijeni.

Došli smo do njenih fotografija dok je još uvek bila ona stara Ksenija,a mnogi je sigurno ne bi prepoznali. Ona je tada imala drugačiji nos, obrve, drugu boju kose, kao i zube i usne. U nastavku možete videti i kako je izgledala u Parovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading