JANA NEUTEŠNA NAKON SMRTI BRATANCA: Pevačica sa KNEDLOM U GRLU progovorila o PORODIČNOJ TRAGEDIJI!

Autor:

Zabava

25.01.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večerašnjoj emisiji "Amdzi šou" pevačica Jana Todorović progovorila je o porodičnoj pragediji.

JANA NEUTEŠNA NAKON SMRTI BRATANCA: Pevačica sa KNEDLOM U GRLU progovorila o PORODIČNOJ TRAGEDIJI!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jana Todorović

U večerašnjoj emisiji "Amdzi šou" jedna od gostiju je pevačica Jana Todorović.

Na samom početku emisije voditelj Ognjen Amidžić upitao je Janu o bolnoj temi koja joj se desila u novembru prošle godine kada joj je preminuo sestrić:

- Najteži trenutak u mom životu ja moram dalje, imam naravno svoju ćerku, imam obavezu i za našu porodicu i za ćerkicu mog sestrića koja je ostala sa pet ipo godina bez oca. Tragična vest me je zatekla u Americi, prekinuli smo turneju. Ivan i ja smo putovali dva ipo dana da bi stigli na sahranu, život ide dalje, šta da radimo. On je u našim srcima za ceo život - rekla je Ana, pa dodala da joj je lakše kad uzme mikrfon i svoji bol podeli sa publikom.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jana Todorović

 

- Nekako mi je lakše kad uzmem mikrofon i kad svoju tugu podelim sa publikom, pitali su me priajtelji Jano kako "izdržavaš", a ja sam im rekla, "blok pevam, blok plačem" ali jednostavno to sam ja, ja trajem toliko godina i ne mogu da izneverim ni te ljude koji dolaze na moje nastupe. I porodica je uz mene, sestra mi je rekla "sestro ti moraš dalje, tvoj sestrić je najviše voleo kad ti pevaš i bio je ponosan na tebe" i ja ću to činiti do kraja života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading