POTRESNA ISPOVEST UČESNICE VELIKOG BRATA - Tanji su zbog RAKA odsekli nogu i dojku: Bila sam na sastanku sa ĐAVOLOM! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

10.12.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatjana Jovančević, učesnica ,,Velikog brata" ekskluzivno za Republika.rs ispričala je potresnu životnu priču o borbi sa karcinomom!

POTRESNA ISPOVEST UČESNICE VELIKOG BRATA - Tanji  su zbog RAKA odsekli nogu i dojku: Bila sam na sastanku sa ĐAVOLOM! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Republika

 

 

 

Bivša rijaliti učesnica ,,Velikog brata" Tatjana Tanja Jovančević prošla je kroz tragičan i traumatičan period u životu, kada su joj doktori saopštili da moraju da joj amputiraju nogu, a dodatno joj je sreća okrenula leđa kada su joj ove godine odstranili dojku zbog kancera, a onda je sada odlučila da pred našim kamerama otvoreno priča o teškim trenucima sa kojima se suočila proteklih godina. 

Republika

Foto: printscreen

Tatjana Jovančević

 

Naime, Tanji je u 23. godini života amputirana noga, a nekoliko godina kasnije dijagnostikovan joj je kancer na dojkama, zbog čega su joj odstrasnili. Tatjana je pred našim kamerama ispričala detaljno put kojim je morala da korača, a nedavno je krenula i na hemoterapije, koje su joj neophodne zbog rezultata koji su joj stigli. Tanja je započela priču o njenom učešću u rijalitiju, a potom je istakla da je narodu želela da pokaže da biti različit nije ništa strašno, te da je ona prihvatila samu sebe sa protezom na nozi.

- Čovek treba da ima veru u sebe, da će da živi, da će se izboriti, sa jakom snagom i verom živeće dalje.

- Posle rijalitija mnogi su mi se javili, što je to bila moja pobeda i moj uspeh i rekli "Hvala Tanja, zahvaljujući tebi moje dete je ustalo iz kreveta i našminkala se, sredila se, obula je protezu..."

- Toliku snagu izvlačim iz sebe, da sedim sa vama i da kažem ljudima, da prenesem poruku da što više izvlače snagu i što više razmišljaju pozitivno, iako se omakne...

 

DINARSKI RAČUN
INTESA BANKA 
TATJANA JOVANČEVIĆ
160-5200100411250-16
 

DEVIZNI RAČUN:
TATJANA JOVANČEVIĆ
INTESA BANKA

160-5130201850656-54
IBAN: RS35160513020185065654
SWIFT/BIC DBDBRSBG

West Union 
Tatjana Jovančević
Beograd / Srbija
 

Pay Pal 
tajtana@gmail.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading