MAJKA IVE GRGURIĆ IZGLEDA KAO AVION: Evo kako izgleda jasna, četiri puta je rađala, a svi misle da joj je SESTRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Iva Grgurić pokazala je kako joj izgleda majka Jasna!

Republika

Foto: Republika.rs

Iva Grgurić o napuštanju RED

 

Pobednica rijalitija ,,Zadruga 3" Iva Grgurić nakon što je odlučila da se na neko vreme povuče iz medije, jer je odlučila da se posveti poslovno privatnom biznisu, pokazala je svoj privatni život, u koji ne dozvoljavala da svako uđe. 

Poznato je da je Iva tokom boravka u rijalitiju imala podršku njene majke Jasne, ali da se ona takođe nije mnogo oglašavala za medije. Međutim, sada kada je prašina oko njene ćerke spala, potpuno slobodno se pokazala na društvenim mrežama, a svi su ostali u šoku kada su videli Grgurićevu i njenu mamu. 

Republika

Foto: instagram.com

Iva Grgurić u vrelom izdanju

 

Mnogi su pomislili da je u pitanju njena sestra, jer su svi ostali očarani kako Jasna danas izgleda. Iva je objavila fotografiju sa majkom, a potom je emotivnim rečima dotakla srca svih njenih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

- Svi su mislili da sam sinoć izašla sa sestrom. Ona je majka četvero dece, ulazi u 5 deceniju svog života, trci svaki dan po 8 km , kuha, pere, brine i pritom izgleda kao bomba ! To je moja majka i ponosna sam na nju - napisala je Grgurićeva.

 

 

U komentarima su se nizale pohvale na račun Ivine mame, a nekadašnja rijaliti zvezda istakla je koliko je ponosna na Jasnu, jer je nakon svega ostala uz nju i pruža joj podršku svakodnevno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rr

25.10.2021 04:57

Koga briga