DRAGANA MIRKOVIĆ PROGOVORILA O NOVIM PEVAČICAMA: Muka mi je od tih pitanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je u jednoj emisiji progovorila o estradnim temama, pa se dotakla novokomponovanih pevača i pevačica.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković progovorila o estradi

 

Pevačica i vlasnica velikih hitova Dragana Mirković prvi put otvoreno je progovorila o stanju u Srbiji kada su u pitanju mladi pevači i pevačice. Naime, poznato je da poslednjih nekoliko godina na estradnom nebu su se pojavili mnogi ljudi, momci i devojke koji su svoju slavu stekli preko rijalitija ili nekog skandala, a potom odlučili da se upuste u muzičke vode, bez obzira na to da li imaju glasovnih sposobnosti, jer sigurno ste nekad čuli onu rečenicu ,,Danas svako peva".

Pevačica je u jednoj emisiji progovorila o mlađanih kolegama i koleginicama, te se stavila u njihov položaj, pa nije krila mišljenje o svemu što se trenutno dešava na estradi, kada su u pitanju umetnici koji se bave muzikom.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković o estradi

 

Ne plašim se nijednog pitanja, jer znam šta radim u životu i kako sam se ponašala. Ne stidim se prošlosti, tako da automatski nemam strah ni od jednog pitanja. I dalje sam iskrena, znam da to nije dobro za ovaj posao ali ja ne umem drugačije i ne mogu da promenim sebe. Ali imam alergiju od estradnih pitanja, postoje mnogo lepše teme – izjavila je Dragana u emisiji na K1 televiziji, pa dodala:

 - Žao mi je mladih pevača jer odrastaju u situaciji da nema puno kvalitetnih ljudi oko estrade, imam osećaj da im niko nikada nije rekao „Nemoj to da radiš, nije dobro“, kao što su meni pričali u njihovim godinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading