DUŠKO TOŠIĆ POTPUNO RAZOČARAN: Jelena Karleuša je OVAKO saznala za njegove PRELJUBE i AFERE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša saznala je preko bliskog prijatelja za afere fudbalera i njenog supruga Duška Tošića, zbog čega je on izuzetno razočaran.

Republika

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram

Duško Tošić razočaran u Jelenu Karleušu

 

Suprug pevačice Jelena Karleuše i fudbaler Duško Tošić otkrio je ko njegovoj supruzi dostavlja sve informacije o njegovim aferama sa drugim devojkama, o čemu su mediji brujali mesecima. Jelena i Duško su se oduvek trudili da u javnosti pokaže kako je njihov brak idealan, te da između njih dvoje ne postoje nesuglasice.

Međutim, predstavnici sedme sile otkrili su mnoge navodne afere Tošića sa atraktivnim devojkama, koje su obelodanile sve šta im je zgodni fudbaler poklanjao i kakve skupocenosti im je uručivao, samo kako bi one ćutale i bile namirene.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Sada su na videlo isplivali novi detalji iz braka Jelene i Duška, a fudbaler je otkrio i ko stoji iza tih spekulacija da se viđa sa drugim devojakama.

– Duško je shvatio koliko su u stvari vesti o njemu bile strašne jer su ga povezivale s kojekakvim ženama, a Jelena je sve to čitala i ćutala. Nikada se nije žalila jer mu prosto veruje. On je toga svestan, međutim, smatra da je morao to da zaustavi i spreči – objašnjava izvor i dodaje:

Tek sada mu je sinulo da je sve te laži plasirao neko njemu blizak, neko s kim se družio i kome je verovao, a sve samo da bi napakostio i njemu, i Jeleni. Mnogo se u sve prijatelje razočarao, posebno u fudbalere jer je načuo da pojedini puštaju razne tračeve o njemu u medije. Svega mu je dosta! Tek sada je svestan da mu je jedina Jelena odana i da samo na nju može da se osloni. Zato i hoće da je moli za oproštaj, i nju i ćerke. Obećao je da će ubuduće samo njima da se okrene i da će vrlo paziti s kim se druži. Kako se poverio jednom od retkih prijatelja koji ga nisu izdali, reći će Jeleni: Oprosti mi za sve, nisam smeo ovo da dozvolim! Krivo mi je zbog svih afera, tek sada mi je jasno koliko sam povredio i tebe i decu jer nisam reagovao – završava izvor za Skandal.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com/anajovanovic

Duško Tošić imao afere sa drugim devojkama

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
zora

24.10.2021 19:19

Karleusa ga nije zasluzila.

Odgovori 38 17
kiki

24.10.2021 22:37

Au ovo mora da je pisala J.K licno. Ona njemu odana, jao pa nismo mi zaboravili Ogija i njihove mladeze. Dusko ce traziti oprostaj od nje, e ako je ovo istina onda je Dusko totalno pukao.

Odgovori 50 9
Maja

25.10.2021 06:26

Haha Je li ovo Karly pisala tekst ?

Odgovori 42 7
Sofi

25.10.2021 20:32

Siroma coek....puklec