GOCIN BIVŠI MUŽ UŽASNUT JOVANINIM PONAŠANJEM! Posle KRVOPROLIĆA rijaliti igrač KRENUO na voditeljku! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan koji je postao poznat po tituli "Gocin bivši muž" je na "Instagram" nalogu, objavio stori, gde vidno iznerviran, komentariše rad naše voditeljke Jovane Jeremić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivan Marinković užasnut Jovaninim ponašanjem

Posle niza skandala, i brojnih blamova, čiji je glavni akter predhodnih dana bio bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, ovaj rijaliti igrač doživeo je potpunu amneziju i tako zaboravio, da je predhodnih dana punio medijske stupce sa svojom verenicom, između kojih je nastao pravi karambol i pokolj, gde je Ivan izvukao deblji kraj, i prošao sa blažim posekotinama.

Naime, Ivan koji je postao poznat po tituli "Gocin bivši muž" je na "Instagram" nalogu, objavio stori, gde vidno iznerviran, komentariše rad naše najpoznatije voditeljke Jovane Jeremić, alaudirajući na to, da ona nije nikakav novinar. Mnogi su se zapitali odakle pravo osobi da daje sud o nekome, kada je on proveo pola života po rijalitija, a na sve to lopužao po marketima, a svoje rođeno dete, video samo jednom u životu.

Republika

Foto: printscreen

Ivan Marinković napao Jovanu Jeremić

 

- Kakav novinar moraš da budes, da posle 15 godina pričas o smrti Tošeta Proeskog, i da najavljuješ kako ćes se obući sutra. Jebem ti novinarstvo! - tvrdi Ivan na "Instagram" storiju.

Podsetimo, Marinkoviću je bila naneta povreda makazama od verenice Jelene, a nakon toga usledile su zabrane prilaska, koju su prekršlii već sledeći dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading