OVO SU SVI SKANDALI IVANA MARINKOVIĆA: Krao u supermarketu, ROĐENO dete video SAMO jednom, a to nije ONO najgore!

Autor:

Zabava

12.10.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se sinoć na Novom Beogradu u stanu Ivana Marinkovića i njegove devojke Jelene Ilić, nakon koje je Marinković završio u policiji, ali to je samo jedan u moru skandala koji su pratili Ivana Marinkovića, tokom njegove duge rijaliti karijere.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Marinković je poznat po skandalima

Prava drama odigrala se sinoć na Novom Beogradu u stanu Ivana Marinkovića i njegove devojke Jelene Ilić, nakon koje je Marinković završio u policiji, posle čega mu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska.

Foto: printscreen

Ivana Marinkovića devojka povredila

Od kako je se pojavio u medijima tada kao muž, a zatim kao bivši suprug pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković ne prestaje da šokira javnost. Ivan je bio učesnik raznih rijaliti programa. A prvi u nizu bio je rijaliti "Farma". Ipak, Ivan će tek 2016. godine doći u žižu interesovanja, zbog toga što je, kako su tada pisali domaći mediji, uhapšen nakon što je sa saučesnicima zatečen u pljački prodavnice poznatog lanca marketa u centru Pančeva.

Ivanova rijaliti karijera nastavlja se u "Parovima", gde je otvoreno pričao o problemu sa alkoholom, ali i bivšoj supruzi. A ubrzo je usledila i njegova veza sa Miljanom Kulić, pa i njena trudnoća.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je prvo dete dobila sa Ivanom

Tokom Miljanine trudnoće, pale su grube reči i sa njegove i sa njene strane, a sve je eskaliralo kada je rijaliti učesnica Marinkovića pogodila čašom u glavu, nakon što joj je on rekao da je bolje da abortira, nego da rodi dete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading