NE MOGU VIŠE DA ŽIVIM: Srpska startleta u DEPRESIJI zbog očeve smrti, a ove reči će vas uznemiriti!

Autor: Republika

Zabava

22.07.2021

10:41

Poverila se kako se oseća.

instagram.com
Fotke starlete sa ocem

Startleta Jelena Krunić obratila se svojim pratiocima na Instagram profilu preko storija i pokazala da trenutno prolazi kroz velike emotivne bolove.

Naime, poznato je da je Krunićeva ostala bze oca, koji joj je bio veliki oslonac u životu, zbog kog je radila razne poslove, odlazila u rijaliti kako bi zaradila novac za njegovo lečenje, ali je on ipak, nažalost, izgubio bitku sa životom, što je ostavilo veliki trag u Jeleninom životu. Jelena se nakon očeve smrti dosta povukla u sebe, a o tome da je imala košmare, loše dane i teške trenutke nikada nije krila.

youtube.com
Jelena

Na Instagram storiju Jelena je objavila fotografije sa ocem kada je bila mala, a emotivnom porukom dirnula je sve. Naime, za nekoliko dana biće godišnjica smrti Jeleninog oca, a ona je odlučila da se ovim rečime poveri svima kako se oseća.

- Pitaju šta mi je, što me nema, a ja već danima sanjam košmare kako te čekam ad dođe i da me spasiš nepravde u kojoj ne nogu više da živim. Opet, tata, bežim od stvarnosti da te nema, a 26.07. je tako blizu - napisala je Jelena.

instagram.com
Jelenina potresna ispovest o bolu zbog očeve smrti

 

 

Komentari (0)

Loading