PALI ZBOG KORUPCIJE! Profesorka uzimala novac od studenata, inspektor lažirao podatke

Autor:

Hronika

22.07.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Nišu odredilo zadržavanje

Zadržavanje je određeno M.A. redovnom profesoru Akademije strukovnih studija Južna Srbija"- Odsek za poslovne studije u Leskovcu, zato što je kao nastavnik na predmetu "Osnovi marketinga" od studenata tražila i primala novac u iznosu od 5.000 do 10.000 dinara kako bi im dala pozitivnu ocenu. Do sada je utvrđeno da je novac primila od 9 studenata, koji su juče takođe uhapšeni i privedeni na saslušanje u tužilaštvu.

Zadržavanje je održeno i V.F. ,inspektoru šumarstva  i lova Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, P. M.  vlasniku preduzeća "Avium"dpo Veliko Selo i  D.A. preduzetniku, vlasniku radnje "Pinus SC"Binovce,kod Surdulice, zato sto su novembra meseca 2019. godine po prethodnom dogovoru i podeljenim ulogama izvršili nezakonitu seču belog bora vlasništvo O. Š. "Sveti Sava "u Božici kod Surdulice. Školi su naneli štetu od 838.505,oo dinara tako što je V.F. u svom izveštaju lažno prikazao da je zbog potpunog sušenja stabala bora potrebna seča na celoj površini iako to nije bila istina budući da se isušio samo manji deo tih stabala, te je osnovom takvog nalaza odobrena potpuna seča,koju su obavila druga dvojica odumnjičenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading