(FOTO) DEDA GAGI SE OBNAŽIO I POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Frajer devedesetih u petoj deceniji zategnut kao praćka, žene će poludeti zbog ove fotke!

Autor:

Zabava

22.07.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lunin otac oduzimao dan na plaži!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Deda Đogani se skinuo na plaži

Denser i otac Lune Đogani Gagi Đogani letnje dane provodi odmarajući se i uživajući na suncu, a tom prilikom je pokazao i čime raspolaže kada je u pitanju fizički izgled.

Poznato je da je Gagi neko ko se bavi sportom i plesom skoro čitav život, da je mnoga priznanja i nagrade dobio baš sa popularnom grupom ,,Funky G", ali da nakon razvoda od bivše supruge Anabele Atijas zajednički biznis je stao. Iako su pokušavali da se ponovo okupe i započnu novu eru pesmom ,,Vila veštica", porodične spletke su sprečile obnavljanje popularne grupe.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Porodica Đogani Atijas

Devedesetih godina Anabela i Gagi nastupali su, a iz svake diskoteke je mogao da se čuje njihov hit. Dve decenije kasnije situacija se potpuno promenila. Gagi je nedavno postao i deda unuke Mie Miljković, koju mu je podarila ćerka Luna.

Deda Gagi ne krije svoju sreću kada je u pitanju Mia, ali isto tako Luna i Marko dosta paze na zdravlje bebe zbog trenutne situacije. Dok ne bude sve bezbrižno, Gagi je odlučio da se opusti u vodi, pa se na plaži skinuo i time pokazao izvajano telo. U neon zelenom kupaćem kostimu Gagi je pozirao u vodi, a svi su bili oduševljeni njegovim izgledom.

Foto: instagram.com
Gagi Đogani se skinuo

Ponosni deda u 5 deceniji života izgleda zategnuto kao praćka, a komentari na društvenim mrežama su se usijali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading