OČUH JE POKUŠAO DA JE SILUJE, A SESTRU JOJ JE LJUBAVNIK ZADAVIO ŽICOM ZA VEŠ! Stravična životna priča pobednice "Parova" izaziva jezu, NIKO JOJ NIJE VEROVAO DA JE ŽRTVA!

Autor: Republika

Zabava

12.07.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Pajović, čija je životna priča mnoge ostavila bez teksta, pobednica je devete sezone rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: Printscreen
Nataša Pajović u suzama 

Pobednica devete sezone rijalitija "Parovi" jeste Nataša Pajović koja je široj publici poznata kao "pravna plavuša" budući da je stalno tvrdila da je fakultetski obrazovana i da je završila Pravni fakultet.

Njeno učešće u više sezona "Parova" obeležile su brojne ljubavne romanse, ali i dramatične svađe i raskidi, pa treba podsetiti da je bila u vezi sa rijaliti-cimerom Strahinjom Trajkovskim, a zatim i sa Milutinom Radosavljevićem Milijem. Obe veze su prekinute, a Nataša je tvrdila da ju je Strahinja zlostavljao nakon izlaska iz rijalitija.

Međutim, veza sa trećim "kolegom", Markom Perovićem, opstala je do samog kraja iako se to dvoje stanovnika čuvene zemunske vile često svađalo. 

Ono o čemu se pisalo i o čemu je Pajovićeva nerado govorila jeste njena porodična drama. Naime, učesnica rijalitija je ranije otkrila da je odrasla sa majkom i sestrom jer joj je otac rano preminuo, a da je nakon toga doživela pravi pakao kada je očuh pokušao da je siluje.

- Odrasla sam sa starijom sestrom i sa majkom. Mama mi je sa 10 godina rekla da mi je otac umro, imao je izliv krvi na mozak. Ostala je udovica sa 24 godine, otac je imao 44. Moja majka ne priča mnogo o njemu jer ju je to jako bolelo. Preudala se kada sam imala 15 godina. Mama je posle zatrudnela, ja sam bila presrećna jer mi je uvek želja bila da imam mlađeg brata. Inače, moj bivši očuh je sve vreme izlazio i ulazio u zatvor, a 2012. je pokušao ubistvo moje majke i mog brata, njegovog sina - ispričala je Nataša svojevremeno, prenosi Kurir. 

RepublikaFoto: Republika.rs/M.P
Nataša je pobednica devete sezone "Parova"

Kako je još otkrila, njen očuh Radiša je lečeni alkoholičar.

- Moje drugarice nije gledao kao drugarice, a ni mene kao ćerku. Jedne noći, oko tri sata ujutru dok sam spavala, on mi je ušao u krevet i pokušao da me siluje. Ali nije uspeo. Kasnije je rekao da lažem i policija je poverovala njemu. Ja sam se pokupila i otišla, a majka je ostala sa njim. Mir sam pronalazila samo u manastirima, vera mi je pomogla. Svaki mogući post postim. Moj brat ni sa kim nije pričao, kada sam diplomirala pričala sam sa njim korak po korak. Sada ima 17 godina, jako mi je bilo teško da dođem ovde i da ga ostavim. Ne znam šta je taj čovek pokušao da uradi, ali mislim da je on kriv za to. Jedina ja ne želim da ga držim u kući, jedina se nadam da može da ozdravi - istakla je Nataša i dodala da ni sama nije sigurna koliko je njena majka podnela krivičnih prijava protiv muža.  

Strašniji deo biografije pobednice devete sezone "Parova" tiče se ubistva njene sestre. Draganu Pajović usmrtio je ljubavnik Jugoslav tako što ju je zadavio žicom za sušenje veša.

- Sestra Dragana je završavala srpski jezik i književnost, bila je apsolvent, ostao joj je jedan ispit i radila je u jednom kafiću. Veče pre nego što je ubijena poslala mi je poruku: "Ne brini se, seko, otarasila sam se budale. Otišao je za Nemačku". Znali smo da je ona u vezi sa kim ne treba da bude, to je čovek koji je bio opsednut njom - ispričala je Nataša po ulasku u osmu sezonu "Parova". 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading