DRAMA U ZEMUNU: Gastoz pokušao da provali u vilu "Parova"!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.01.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz, sinoć je ponovo pokušao da uđe u vilu "Parova".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nenad Marinković Gastoz

Razlog je kao i prošlog puta bila njegova devojka Naida Gadžo, koja se nalazi unutar vile. Međutim obezbeđenje je sprečilo lom.

- Anđeo moj ludi! Sinoć su postavili srećo obezbeđenje kada si bila na stepenicama, naravno da sam krenuo, ali su me preduhitrili. Čekam te - napisao je Gastoz na Instagramu.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja u policiju su privedeni Nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Tasić, Ilijana Vagić i Karađorđe Subotić koji su dali iskaz u policiji nakon što su nasilno pokušali da pobegnu iz rijalitija.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Gastoz i Naida

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, kako saznajemo, neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu "Hepi" televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading