Đani smatra da Saša Popović treba da se povuče: Njegov "Grand" odavno više NE POSTOJI!

Autor: Star

Zabava

03.01.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani važi za estradnu ličnost koja nema dlake na jeziku i koja se ne libi da iznese svoje mišljenje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Đani

Popularni folker se u svom velikom intervjuu dotakao raznih tema, kako sa estrade, tako i svog privatnog života.

Naime, on je otkrio da je pevač Mitar Mirić propao, jer je kako on kaže, budala.

- Zato što je budala! Sad kad smo pali zajedno, prvo priča sa mnom super, a onda me napada kao što se ne javljam. Kao da sam mu ja kriv i da sam ja zvao policiju. On ima dobre pesme, to stoji - izjavio je Đani za jedan naš list, koji se ujedno prisetio događaja kada je proletos zajedno sa Mitrom uhapšen u hotelu kada su pili za vreme policijskog časa.

On se i osvrnuo na kolegu Darka Lazića.

RepublikaFoto: Promo foto
Darko Lazić

- Mnogo gotivim tog momka i žao mi je to što mu se desilo. Otac mu je mlad umro, žao mi je jako. Svi smo mi u fazonu da se ljutimo jedni na druge kada je muka, tada mrzimo ceo svet. Ne zameram mu ništa - rekao je Đani.

Pevač nije štedeo ni Sašu Popovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

- Granda nema odavno. Sve je to prošlo. Nekada je to bilo, sad je, po mom mišljenju veoma neozbiljno. Imaju lepe emisije, ali nije ni Saša lud, za njega se ne sekiram. Uzeo na vreme pare i sad ga boli uvo! - dodao je Trajković.

Za kraj se pohvalio kako je sinovima Marku i Milošu kupio po stan u luskuznom naselju.

- Kupio sam sinovima dva stana i to sam uzeo na kredit koji redovno plaćam. Imam još dve rate i to je to. - završava pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading