CANA FONTANA ULAZI U ZADRUGU!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.08.2017

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milionski auditorijum Televizije Pink oduševila je vest da će se u novom rijalitiju "Zadruga", koji startuje 6. septembra, naći i čuvena glumica Žiža Stojanović, koja se proslavila ulogom kelnerice Cane Fontane u TV seriji Siniše Pavića. Ona ne krije zadovoljstvo zbog toga što je dobila poziv za učešće u najspektakularnijem rijalitiju svih vremena i za Pink.rs otkriva svoje prve utiske.

Foto: youtube.com/printscreen
Legendarna Cana Fontana

- Počastvovana sam što su se mene setili, veoma sam se iznenadila!  Prvi put ulazim u tako nešto i veoma se radujem, niko me puškom nije terao. Pogotovo mi je drago što već poznajem neke osobe koje će ući. Počastvovana sam! Prijatelji me plaše, kažu:"Kako ćeš ti tamo izdržati, tu je puno osoba, stresa..." Valjda ću se snaći, narod me voli, ja to znam. Kako će mi biti, videću. Unuk će mi čuvati stan, imam i fine komšije, spremam polako garderobu... Biće sve to dobro - u dahu priča Žiža i nakratko se osvrće na svoju ljubav prema glumi, ali i trenutnu neisplativost ove profesije kojoj je posvetila čitav svoj život.

- Ja glumu volim, nekada sam i gladna igrala predstave... Četrdeset godina sam prvakinja, igrala sam 120 uloga, ali nisam dobila nacionalnu penziju. Ali, ne žalim se. Najviše na svetu volim glumu i scenu, jedva čekam u rijaliti!

Foto: youtube.com/printscreen
Proslavila je serija Srećni ljudi

Interesovalo nas je da li će se gledaocima Televizije Pink predstaviti onakvom kakva zaista jeste ili će, pak, "Zadrugu" shvatiti kao pozorišnu scenu na kojoj će ući u kožu nekog drugog lika.

- Ja ne glumim ni na sceni - samo oponašam lik. Biću u "Zadruzi" kao što sam i u životu, mislim da ću se dobro snaći. Neće mene niko tamo pojesti, kao ni ja njih - otkriva Žiža i dodaje da joj je Nada Obrić, sa kojom će se družiti u rijalitiju, veoma simpatična.

Budući da se danima unazad govori o učešću Soraje Vučelić, pitali smo glumicu u kakvom će odnosu biti sa njom. 

Foto: ST/N. PANČIĆ
Voditeljka Zadruge Soraja Vučelić

Ja ću je doživljavati kao ljudski rod i kao starletu, koliko ja to mogu. Verovatno sam mogla da je rodim, ali, lepo ću da se ponašam, ljudski. Ja sam, pored svega, veoma pobožna - molim se Bogu i idem u crkvu. "To njihovo" neće preći na mene. I one su ljudski rod, nemam ja s njima nikakve račune. Neću ih vređati, nismo ista krv. Mlade su, njih čeka život... Biću normalna i prirodna - obećava glumica i dodaje da će se truditi da izbegava konflikte.

- Nikoga neću dirati niti vređati. Neću udarati glavom o zid, kao neki drugi... Ali, imam i ja jezik. 

Neću da diram Zorana Marjanovića

Na našem portalu saznala je da će joj jedan od cimera biti i kompozitor Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, prema kojem nema predrasude.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
Zoran Marjanović

- Čula sam za ovog što mu je žena ubijena. Znate šta, ja nisam sudija ni psihijatar. On meni ne smeta, živeće tamo kao i ja. Sigurno je zanimljiv za publiku. Nemam ja predrasude prema njemu. Dirati ga neću, niti ja imam šta njemu da prigovaram. To se ne zna, još se sve ispituje i to nije moja stvar. Šta je istina tu, to treba da reši neko drugi. Ne bavim se intrigama, samo scenu volim - iskrena je Žiža.

S obzirom na to da je veliku prašinu podigla informacija da će u "Zadruzi" učestvovati i beba, zanimalo nas je da li će se glumica uključiti u brigu o novorođenčetu.

- Nevešta sam ja za bebe, moju kćer je moja mati othranila. Koliko mogu, naravno da ću pomoći ako treba. Neću odbiti ili praviti se da ne vidim. Prihvatila sam bez puške učešće u rijalitiju i ponosim se time - još jednom ističe Žiža, koja je iskoristila priliku da se zahvali čelnim ljudima Televizije Pink na pozivu koji joj je promenio život.

 

- Mene je krunisao Željko Mitrović! Oduševljena sam njime kao čovekom, učinio mi je čast! Jedino su se on i Milica Mitrović mene setili, jedini - istakla je glumica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading