"ZNAM ŠTA SU OČAJ I PATNJA": Glumac Đorđe Mišina ističe da je zbog PARA napravio mnoge GREŠKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekad je bolje juriti ka miru, spokojstvu i stabilnom načinu života nego ubrzanom, smatra Mišina.

"ZNAM ŠTA SU OČAJ I PATNJA": Glumac Đorđe Mišina ističe da je zbog PARA napravio mnoge GREŠKE!

Foto: Youtube.com printscreen K1

Đorđe Mišina, jedan od glavnih glumaca igrane serije "U klinču", koja je ušla u treću sezonu emitovanja, kaže da mu je izuzetno drago što igra u ovom projektu. Za svaku ulogu za koju je otišao na kasting razmišljao je da li za nju ima dovoljno energije i snage da to odigra, smatrajući da glumci njegovih godina prave grešku prihvatajući mnogo stvari u isto vreme.

- Razumem iz kojih razloga. Postoje finansijski razlozi i nešto što je vezano za ego. Sve to mogu da razumem. Verovatno sam i ja nekad radio istu stvar ili trenutno radim, ali mislim da je uvek bolje prihvatiti jedno i to jedno odraditi dosledno - rekao je Mišina, navodeći da su sve njegove uloge posledice njegovih izbora.

Glumac je dodao da je znao da očajava i pati zašto nešto nije prihvatio ili nije mogao da odigra.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Sada, posle ovih godina, meni je drago što je put ovakav jer je to struktuirana karijera. Nekad je bolje juriti ka miru, spokojstvu i stabilnom načinu života nego ubrzanom. Što bi rekao naš narod: "Ko visoko leti, nisko pada" - ocenio je Mišina.

On je napomenuo da serija "U klinču" objedinjuje "kaming of ejdž" i porodični žanr.

- Mora da se održi komunikacija s porodicama, s mladima, koji odrastaju, da razumeju da je ono kroz šta prolaze u životu sasvim normalno. Mi upravo te najnormalnije životne situacije ekranizujemo s komičnim elementima - naveo je glumac.

Mišina je dodao da se nada da će, kad se "U klinču" završi, bez obzira na broj sezona, tu seriju naslediti neki novi projekat, koji je u tom duhu.

- Moramo da imamo teme koje su pozitivne, lepe. Kad sam rastao, uvek sam se vraćao na film, na televiziju, u pozorište, na knjigu da bih oplemenio um, umetnički duh i da bih se posle toga osećao lepo. Hajde da to radimo kroz umetnost - naveo je Mišina.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ekipa serije "U klinču"

Prema njegovim rečima, to što je radio isti lik tri sezone omogućilo mu je da upoznaje Filipa kroz svaki novi snimajući dan, svaku novu scenu i sezonu, i za to vreme se dotakao njegove zaljubljenosti i usamljenosti.

- Prva sezona počinje kao polukriminalna varijanta, mangupsko ponašanje, koje prerasta u neku vrstu biznisa, gde se pojavila neka vrsta nesigurnosti, histerije i žurbe, i prevelika ambicija koja ga preplavljuje - podsetio je glumac, koji u ovoj seriji deli kadar s Ivanom Zečević, Milošem Petrovićem Trojepcom, Mihailom Veruovićem Vojažem, reperom Nućijem...

Mišina je dodao da je u trećoj sezoni shvatio da je Filipu zapravo potreban partner u emotivnom smislu, a ne samo prijatelj.

- Partner koji će da ga isprati, malo i da ga uspori, da ga u emotivnom smislu odvede u pravi pravac - rekao je Mišina.

Istakavši da je za glumca potrebno da bude iskren prema sebi, Mišina je naveo da u njegovom, ali i drugim, poslovima mladi ljudi nekada sebi čine medveđu uslugu prihvatajući sve.

- Mislim da glumca čine uloge koje je odbio. U određenom periodu nisam spreman da nešto odigram ili mi je nešto strano. Potrebno mi je mnogo nečega što trenutno ne posedujem u sebi, a verovatno ću kroz životno iskustvo to posedovati - primetio je Mišina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading