"GLAS MI SE POTPUNO PROMENIO": Nenad Okanović progovorio o PAKLU kroz koji je prošao!

Autor:

Zabava

15.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac je imao ozbiljnih zdravstvenih problema zbog čega je bio operisan 2020. godine.

"GLAS MI SE POTPUNO PROMENIO": Nenad Okanović progovorio o PAKLU kroz koji je prošao!

Foto: ATA Images

Posle velike borbe sa bolešću glumac Nenad Okanović progovorio je o paklu kroz koji je prošao zbog problema sa želudačnom kilom. On je 2020. godine operisan i to nakon odlaganja operacije zbog koronavirusa na koji je bio pozitivan.

Kao posledica iz teškog perioda koji je sada iza njega ostao je izmenjen glas, koji malo ko nije primetio. Okanović je istakao da pre operacije nije mogao da jede ništa, a o svemu je popričao sa doktorom javno, kako bi ljudima približio ovaj problem.

Želudac mu se, kako je objasnio, podigao čak do srca, pa mu je pritiskao levo plučćno krilo i krvne sudove.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Najveći problem mi je bio kada jedem i onda posle nekih sat vremena, počnem da podrigujem i osećam bol. To je podrigivanje na 20 sekundi i to baš neprijatno - ispričao je glumac u emisiji ''RTS ordinacija''.

Glumac je čak u nekim trenucima morao da izaziva povraćanje, a glas mu se i te kako promenio.

Moj glas se dugo menjao i kroz priču sa doktorom, zaključili smo da je moguće da je kiselina uticala na to - ispričao je Nenad.

Kako je lekar objasnio želudac se isprazni za sat do sat i po nakon obroka, a u Okanovićevom slučaju to je trajalo danima. Zbog toga ljudi mršave, hronično gube gvožđe i dolazi do teške anemije.

Ipak, Okanović je uspeo da reši svoj zdravstveni problem i vratio se poslu. Posle ogromnog uspeha u seriji "Selo gori, a baba se češlja", gde se proslavio ulogom sina Dragana, usledile su mnoge role, a u poslednje vreme gledali smo ga u filmovima "Jorgovani" i "Što se bore misli moje".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading