TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Kristijano Ronaldo blizu povratka u Evropu!

Autor:

Sport

15.04.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac po svemu sudeći menja sredinu.

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Kristijano Ronaldo blizu povratka u Evropu!

Foto: AlNassrFC_EN/X

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, trenutno nastupa u Al Nasru, međutim, postoje indikacije da bi već sledeće sezone mogao da napusti Saudijsku Arabiju. Portugalac bi mogao da se vrati tamo gde je sve počelo u Sporting iz Lisabona, koji ga je vinuo u zvezde, odnosno odakle je otišao na teatar snova.

Ovu informaciju je preneo novinar iz Saudijske Arabije, Alhaza Mutab. Al Nasru ne ide od ruke od dolaska Ronalda, makar u rezultatskom smislu. Borbu za titulu u domaćem šampionatu su izgubili, a takođe, ostali su bez Kupa, pošto su u polufinalu eliminisani od Al Hilala. Sa druge strane Sportingu ove takmičarske godine ide odlično.

Naime, ekipa iz Lisabona se trenutno nalazi na prvom mestu u šampionatu Portugala sa četiri boda više od drugoplasiranog Porta na osam kola pre kraja. Ovo bi sigurno izavalo veliko oduševljenje kod navijača Sportinga, jer bi mogli još jednom da vide Ronalda u dresu omiljenog kluba.

Kristijano je ove sezone za Al Nasr na 43 utakmice postigao 42 gola, što je fantastičan podatak. Bez obzira što je na pragu četvrte decenije, Ronaldo još uvek može dosta da pruži i doprinese timu. Ukoliko se desi povratak u domovinu, to će bti prava fudbalska romatina i bajkovit završetak jedne velike karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading