"OTKOPČAO JE SAKO I IZVADIO BATAK": Ceca Bojković se udavala TRI PUTA, pa OTKRILA šta najviše voli kod muškarca!

Autor:

Zabava

12.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna glumica ispričala je anegdotu iz perioda zabavljanja sa Milošem Žutićem.

"OTKOPČAO JE SAKO  I IZVADIO BATAK": Ceca Bojković se udavala TRI PUTA, pa OTKRILA šta najviše voli kod muškarca!

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Bojković

Slavna glumica Svetlana Ceca Bojković udavala se tri puta. Iz prvog braka sa kolegom Milošem Žutićem dobila je ćerku Katarinu, koja je krenula stopama roditelja i postala prepoznatljiva u svetu glume. Ljubav Cece i Miloša bila je strastvena, a legendarna glumica ispričala je kako su njih dvoje završili u braku i otkrila čime ju je Žutić osvojio.

- Miša je bio jako duhovit. Bio je u vojsci u Novom Sadu, ja sam upisala Akademiju, to je bila prva godina, mi smo se tada zabavljali. Završili smo ručak za Vaskrs, uzela sam da učim da završim muzičku školu i zvoni mi telefon i zove me Miša i govori mi da stiže. Bila sam radosna i uzbuđena. Prošetali smo se, pili kafu duž Ušća, pitao me je: "Ljubavi, da li si ogladnela? Da li bi možda htela pohovani pileći batak?", on otkopča sako i iz unutrašnjeg džepa izvadi neuvijen batak i baci ga u reku. Počela sam da se smejem, a on mi mrtav 'ladan kaže: "Pa nisi htela" - ispričala je Ceca.

U emisiji "U krugu porodice" Bojkovićeva je priznala da voli da jede, pa ju je Žutić "mamio" hranom.

- Posle nekog vremena me opet pita dali sam gladna, znao je da volim da jedem, i opet je otvorio sako i izvadio bečku šniclu i zafrljačio je u reku. Ko da ti se udvara posle toga? - rekla je Ceca kroz smeh.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Miloš Žutić je preminuo 1993. godine, a Ceca je sa drugim mužem Ljubomirom Mucijem Draškićem bila do njegove smrti, 2004. godine. A u jednom trenutku su se, kako sama kaže, njen prvi i drugi brak preklopili.

Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine, jer on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - pričala je ranije glumice.

Po treći put na ludi kamen je stala 2011. godine, nakon što je sudbonosno "da" izgovorila diplomati Slavku Kruljeviću.

Oni su se upoznali preko zajedničkih poznanika koji su konstavno pravili večere kako bi se Ceca i Slavko bolje upoznali. 

- Slavkovi prijatelji koji su mene poznavali pozvali su me na večeru. On je pre toga bio u Njujorku četiri godine, gde je obavljao funkciju zamenika šefa Misije Srbije pri UN. Kad se vratio, naši prijatleji su upriličili večeru na kojoj smo se upoznali. Oni su onda nastavljali da prave večere da bismo se još bolje upoznali, i tako je to trajalo dva meseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak - ispričala je Ceca jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading