OGLASIO SE PRODUCENT "IGRE SUDBINE"! Nakon što je Darko Tomović napustio seriju zbog BAHATOSTI čelnika, Burovac poručio SAMO JEDNO!

Autor:

Zabava

10.04.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najdugovečnija srpska serija "Igra sudbine", koja je premašila 1000 epizoda, ponovo se našla u centru skandala.

OGLASIO SE PRODUCENT "IGRE SUDBINE"! Nakon što je Darko Tomović napustio seriju zbog BAHATOSTI čelnika, Burovac poručio SAMO JEDNO!

Foto: ATA Images

Darko Tomović poslednji je u nizu glumaca koji su napustili seriju "Igra sudbine". On je stavio tačku na ovaj projekat posle tri i po godine rada i "života" na setu sa popularnom ekipom. Međutim, kako je obelodanio na Instragramu, bahatost koja je dolazila sa "vrha piramide" naterala ga je da donese ovakvu odluku.

- Najteži posao u karijeri iz više razloga - oni ne uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost "vrha piramide", sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.

Republika

Foto: Aleksandar Krstović

 

Njegva objava na društvenim mrežama snažno je odjeknula u javnosti. I dok su ljubitelji ove telenovele sa žaljenjem primili vest da njihov omiljeni junak Tića Lenjin više neće biti deo ove priče, nekolicina kolega je podrđala Tomovićevu odluku da se povuče iz projekta. Među njima su Olja Lević, Stefan Buzurović i Lena Bogdanović.

Nakon toga porukom na Instagramu oglasio se i Nikola Burovac, producent "Igre sudbine".

Republika

Foto: instagram.com/burovac_producer

 

- Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo - napisao je Burovac u misterioznoj poruci na storiju.

Iako nije sasvim jasno kome je ova poruka upućena spekuliše se da je to upravo njegova reakcija na navode Darka Tomovića budući da je usledila nakon velike buke koju je glumac podigao napuštanjem serije. 

Nakon Tomovića oglasio se i glumac Saša Joksimović. Kako je istakao, njegovi fanovi su se pitali zbog čega ga nema više u "Igri sudbine", pa je snimio video u kom je sve objasnio.

Republika

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

 

Mnogi fanovi se pitaju i ljudi generalno gde sam u "Igri sudbine" i zašto me nema. Ne dao Bog da progovorim zašto me nema. Ali ti znaš, i znam ja, ti znaš da znam ja. Prosto me nema, vidimo se - rekao je Saša u video objavljenom na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading