BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA SE SLOMIO PRED KAMERAMA! Na pitanje o NJEMU s bolom izustio: "Mnogo mi nedostaje!"

Autor:

Zabava

08.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni brat poznatog glumca evocirao je uspomene na preminulog prijatelja Marka Živića.

BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA SE SLOMIO PRED KAMERAMA! Na pitanje o NJEMU s bolom izustio: "Mnogo mi nedostaje!"

Foto: Foto Printskrin K1

Glumac Marko Živić preminuo je 14. oktobra 2021. godine od posledica korona virusa. Ipak, njegove kolege i prijatelji i dalje se rado sećaju trenutaka koje su proveli zajedno, dok će ga publika u Srbiji zauvek pamtiti po brojnim ulogama u serijama, filmovima i na pozorišnim daskama. 

O svom Kurševljaninu progovorio je i Živićev prijatelj Bojan Ćetković, rođeni brat glumca Vojina Ćetkovića. On je pred televizijskim kamerama evocirao uspomene na dragog prijatelja i istakao da je Živić bio osoba koja je uvek zračila pozitivnom energijom.

- Bio je nežan, tanan, osetljiv, preosetljiv. Sve ono što je zapravo krio iza te maske smeha. Kao da je tu sve vreme. Kao da se ušunjao u neke stare ljude, eto i tu je hteo da se pravi važan. Pamtim ga kao jednog od zadnjih entuzijasta da bude dobra atmosfera, kao da ga je neko zavetovao da svaki novi dan mora da bude bolji od prethodnog - rekao je brat Vojina Ćetkovića za emisiju "Prvi red" na K1 televiziji.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojan i Vojin Ćetković

Bojan je s tugom u očima pričao o pokojnom glumcu i otkrio po čemu će ga pamtiti.

- Ono što znam sigurno, po čemu ću ja njega da pamtim je taj fascinantan vedar duh i ta silna potreba da nam svima bude dobro. Jako nedostaje - zaključio je Ćetković, koji je bio veliki prijatelj sa Živićem sa kojim je odrastao u rodnom Kruševcu.

Inače, Bojan Ćetković je takođe iz glumačkog sveta, ali se ovim poslom bavi iza scene. Tačnije, Vojinov brat radi kao organizator u kruševačkom pozorištu u kojem je glumio i pokojni Živić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading