"TO JE BILA NJEGOVA ŽELJA": Poslednja partnerka Marka Živića se prisetila zajedničkih trenutaka sa slavnim glumcem!

Autor:

Zabava

04.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednju ulogu Živić je ostvario u filmu "48 sati i 1 minut".

"TO JE BILA NJEGOVA ŽELJA": Poslednja partnerka Marka Živića se prisetila zajedničkih trenutaka sa slavnim glumcem!

Foto: ST/Dragan Kadić

Na današnji dan rođen je Marko Živić, koji nas je prerano napustio 2021. godine. Legendarni glumac je ostao upamćen po mnogobrojnim ulogama u pozorištu, na televiziji i filmu, a poslednju ulogu ostvario je nedavno premijerno prikazanom filmu "48 sati i 1 minut".

Reč je o ostvarenju inspirisanom pričom o nestaloj i mučki ubijenoj Tijani Jurić, koji se bavi temom otmice dece. Živić je ulogu Lazara Nedeljkovića u ovom filmu nasledio od Nebojše Glogovca, koji je prvobitno trebalo da glumi oca nestale devojčice. Živićeva partnerka u ovom ostvarenju mlada glumica Marina Ćosić prisetila se saradnje sa preminulim glumcem.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marko Živić (1972-2021)

Marina je za Republiku istakla da ovaj film obrađuje tešku temu, ali da je zbog činjenice da je nakon rada na ovoj priči njen direktni partner preminuo za nju ovo dodatno emotivno iskustvo.

Kako nam je rekla na početku razgovora, sa Živićem je odmah ostvarila dobru komunikaciju, te da su imali zajedničke planove za budućnost.

- Zbog Marka Živića je za mene ovaj film dodatno emotivan. Marko i ja smo snimili posle ovog filma jednu pilot seriju. Na snimanju "48 sati i 1 minut" smo se upoznali i njemu se dopalo kako smo fukcionisali zajedno u kadru i kako smo partnerski sve odradili. Zato je želeo da ponovo igramo zajedno - ispričala je Marina za naš portal.

Glumica ističe da je za legendarnog glumca vežu samo lepa sećanja. 

- Zahvalna sam što sam se jednom takvom glumcu dopala kao glumački partner i što sam imala mogućnost da budem u istom kadru s njim, da slušam njegove životne savete, kao i glumačke. Mislim da je to velika vrednost koju vidimo, nažalost, tek kada nas neko napusti - zaključila je Marina Ćosić.

Film "48 sati i 1 minut" režirala je Sanja Rajačić, poznatija kao Sonia Alexa, koja je napisala scenario i odigrala glavnu ulogu majke kojoj je nestalo dete. Pored nje, pojavljuje se veliki broj poznatih imena - Radivoje Raša Bukvić, Nataša Ninković, Vanja Ejdus... Film je premijerno prikazan 21. marta u beogradskoj MTS dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading