"PLAŠILA SAM SE LAUŠEVIĆA": Zvezda "Kalkanskih krugova" otkrila da snimanja nisu bila baš SJAJNA I BAJNA!

Autor:

Zabava

09.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica ističe da joj nije bilo svejedno kad je čula da će joj Žarko biti partner u seriji.

"PLAŠILA SAM SE LAUŠEVIĆA": Zvezda "Kalkanskih krugova" otkrila da snimanja nisu bila baš SJAJNA I BAJNA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Treća i poslednja sezona serije "Kalkanski krugovi" u kojoj je Žarko Laušević snimio poslednje kadrove u životu, stigla je na male ekrane.

Povratak u Dol i misteriozni Zabran otkriva mnoge tajne kako o samom mestu, tako i o njegovim stanovnicima. Glumica Ivana Zečević igra Mionu, glavnu junakinju ove priče prepune mistike, magije i narodnih verovanja.

Prema njenom mišljenju, "Kalkanski krugovi" su osvojili srca gledalaca od prvog trenutka jer se u njima urbana ekipa susreće sa selom, a i glumačka ekipa je odlično odradila posao zajedno sa rediteljima Milanom Karadžićem i Gordanom Matićem.

Republika

Foto: Firefly productions

 

Ivana, koju ćemo gledati i u novoj sezoni serije "U klinču", kaže da joj je u dosadašnjoj karijeri bilo olakšavajuće to što je imala fantastične reditelje i scenarije, odnosno dobre saradnike koji su mogli da je posavetuju i pomognu. Ipak, nije joj sve bilo bajno i sjajno kada je počinjala da radi na ovoj seriji.

- Na početku je bilo pritiska, bila sam daleko uplašnija nego sada, ali nekako je išlo prirodno i spontano. Nisam potonula u strahu, nego sma se izdigla - rekla je glumica za Tanjug i dodala da u trećoj sezoni "Kalkanskih krugova" na počeku sve izgleda mirno i pitomo, ali da se sa povratkom u Dol, na mesto zločina sve komplikuje. Njena junakinja Miona nalazi se u moru problema, koje joj stvaraju više sile, ali i porodica.

Njenog oca u seriji igra Vojin Ćetković, a najveći strah kada je počinjala da radi na ovoj priči bilo je kada je čula da će njen partner u "Kalkanskim krugovima" biti Žarko Laušević (1960-2023).

Republika

Foto: Foto Firefly productions

 

- Tada sam se strašno uplašila, sve dok ga nije upoznala - rekla je Ivana i dodala:

- Te probe i ceo proces je nešto najtoplije što sam doživela u ovom poslu - istakla je glumica.

Zečević je rekla da njena glumačka karijera uz "ogromnu podršku porodice ide kako treba", a u budućnosti bi volela da igra "sve što ima smisla, što je dobro napisano i može da unapredi glumački put".
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading