VLAŠKA MAGIJA MI NIJE STRANA: Vojin Ćetković priznao da je imao dodira sa MISTIČNIM SILAMA! ŠOK!

Autor:

Zabava

29.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska mitologija, priče Vuka Karadžića, veštice i demoni osnova su serije "Kalkanski krugovi" u kojoj Vojnin Ćetković igra glavnu ulogu.

VLAŠKA MAGIJA MI NIJE STRANA: Vojin Ćetković priznao da je imao dodira sa MISTIČNIM SILAMA! ŠOK!

Foto: Firefly productions

Nakon velikog uspeha koje su postigle prethodne dve sezone TV serije "Kalkanski krugovi", već oprobana ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, donosi pred publiku finalnih 10 epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom.

Premijerno od 30.marta subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV, priča "Kalkanskih krugova" se zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova.

Republika

Foto: Firefly productions

"Kalkanski krugovi"

Mitovi, legende, priče Vuka Karadžića, veštice i demoni osnova su ove mistične priče u kojoj glavnu ulogu igra Vojin Ćetković. Popularni glumac je priznao da nije imao strah da se petlja s raznoraznim "bapskim pričama" i višim silama o kojima govori ova serija.

Ćetković je svojevremeno ispričao za Republiku da ne veruje u mistične narodne priče prikazane u "Kalkanskim krugovima".

Nisam sujeveran. Te mistične priče deo su našeg folklora i mentaliteta. Svaki kraj Srbije ima neku svoju određenu mitologiju. Igrajući u predstavi "Transilvanija" imao sam dodira s vlaškom magijom, tako da znam ponešto i o tome. Ne plaše me jer ne verujem u njih - naglasio je tada glumac.

Kako nam je tada rekao, imao je crnu mačku koja mu nikada nije donela nesreću.

Ne ustuknem kad mi crna mačka pređe put. Kao mlad, imao sam crnu mačku koja je živela 18 godina. Svakog dana mi je prelazila put 200 puta, pa ništa. Više mi je sreće donela - jasan je bio Ćetković.

Republika

Foto: Firefly productions

Vojin Ćetković u seriji "Kalkanski krugovi"

U prvoj epizodi treće sezone "Kalkanskih krugova" videćemo da je prividno uspostavljena ravnoteža nakon izbora nove čuvarke Zabrana. Ipak, među onima koji ne veruju da je Lena (Paulina Manov) buduća čuvarka je i Velibor (Žarko Laušević) koji poziva Mionu (Ivana Zečević) da dođe iz Beograda u Dol, jer njen otac, Dejan (Vojin Ćetković), radi na svoju ruku, sa stranim investitorima, na promeni Zabrana.

Nakon dolaska Miona (Ivana Zečević) saznaje da osim poslovnih akcija, u koje je umešana Svetlana (Nina Janković), Dejan (Vojin Ćetković) ima pored sebe osobu sa kojom planira budućnost. To je Nina (Ana Franić), podpredsednica opštine koja je omogućila Dejanu (Vojin Ćetković) poslovne aktivnosti u Zabranu. Istovremeno, iz Garaškog jezera lokalni ribolovac počinje da vadi fosilizovane grane koje podsećaju na ljudske ostatke. Zabran je novim aktivnostima probuđen. Već u drugoj epizodi videćemo da će se Dejan ponovo upustiti u vezu sa Svetlanom.

Glumačku podelu čine Ivana Zečević, Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Nina Janković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović, Igor Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading