SRPSKA GLUMICA IZBAČENA NA ULICU! U šokantnoj ispovesti u šali priznala: "LAKA SAM ŽENSKA!"

Autor:

Zabava

01.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica je ispričala mnoge nepoznate detalje o sebi.

SRPSKA GLUMICA IZBAČENA NA ULICU! U šokantnoj ispovesti u šali priznala: "LAKA SAM ŽENSKA!"

Foto: ATA Images

O privatnom životu glumica Marija Vicković veoma retko govori u javnosti, a sada je otrkila mnoge detalje o sebi i glasno progovorila o svemu što joj leži na duši. Kao trenutak najveće tuge ističe gubitak oca za kojeg je bila veoma vezana.

Marija je odrasla u Titogradu, današnjoj Podgorici. Tu je provela svoje detinjstvo koje naravno i danas pamti.

- Pa, ja sam ti bila recimo, što se danas nikada ne bi reklo, ali bilo mi je jako naporno da igram lastiš, igrala sam fudbal, tenis, trenirala sam atletiku, išla sam da pravim kućice u šumici i tako. Stalno sam vukla neko drveće, potpuno divlje dete - rekla je  Marija u emsiiji "Balkanskom ulicom" i dodala da ima stariju sestru i mlađeg brata i dodaje:

- Sestra mi je pijanistkinja, ona živi u Koblencu, tamo se udala, tamo radi, brat mi je u Podgorici sa mamom, tata mi je umro kada sam imala 24 godine. 

Republika

Foto: ATA Images

 

Zbog velikog gubitka borila se da ne padne u depresiju, a lek je pronalazila u muzici.

- Kako sam prošla? Prošla sam teško naravno. Posle toga sam otišla, malo duže sam bila u Podgorici, pola godine te zime. Bila sam kod mame i tada sam odlučila da moram nešto prosto da počnem da radim da ne bih upala u depresiju i onda sam počela da sviram gitaru. I onda sam počela da učim polako akorde, ja sam što se tiče gitare i klavira samouka. Tako da učila sam to da bih mogla sebe da ispratim i to mi je pomoglo jer muzika ima tu mogućnost da te zaista kao neke tablete za smirenje, smiri i zaista, isceli te. Meni jeste, nekom drugom je nešto drugo, ali to mi je u tom trenutku bilo to daj da uzmem nešto, samo da se oko nečega zabavim da nešto uradim. I mislim da je to u svakom čoveku šta god prolazi u životu stvarno dobra terapija. Muzika je terapija. Tako da mene je to tada spasilo - rekla je glumica i dodala da je gubitak oca najveći trenutak tuge koji je dosad spoznala.

Od 420 prijavljenih na Akademiju Marija je primljena iz prve. Za razliku od mnogi Marija kaže da je roditelji nisu pratili i nije plakala. Po dolasku u Beograd delila je stan sa koleginicom Katarinom Radivojević.

Prvo smo ona i ja našle stan, pa su nas onda izbacili iz tog stana – kaže Marija a na pitanje zašto su ih izbacili odgovara:

Republika

Foto: ATA Images

Marija Vicković u predstavi "Sirano"

- Nemam pojma. Mi smo im i sredili stan pa su nas oni izbacili. Takvi su ljudi, eto. A stvarno se to desilo. Ušli smo u rupu koju smo mi sredile i onda kad su oni došli, kad su shvatili kako ta rupa može da izgleda, onda su smislili da nam povećavaju kiriju i tako to. Mi smo pitali zašto, tačno preko puta fakulteta je bio taj soliter, preko puta FDU-a, i onda su oni rekli samo ako ne želite, idemo po novu kvaku. I tako je bilo. Cela klasa je došla da nas spašava, došla je policija. Mi smo kao klasa bili dosta kompaktni. To je sve bila prva godina, onda smo u jednom trenutku bile kod nje u stanu i onda sam ja u jednom trenutku našla svoj stan, mislim da je to bilo posle Akademije - rekla je Marija, koja je nedavno premijerno odigrala predstavu "Sirano" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.

Za sebe kaže da ume da bude veoma bezobrazna, da je bahatost nešto što je izbacuje iz takta, ali da ni u tim situacijama nikad ne psuje. Glumu ocenjuje kao pretežno muški posao, a Vickovićeva uživa da dočarava na sceni kompleksne likove.

- Pozorište je to koje nam dopušta da mi mnogo više pokažemo od sebe, zaista. Mnogo, mnogo veći spektar boja i ono što mi u sebi, sve nosimo kao ličnost i kao ljudi. Tako da, ja volim i složenost i kompleksnost. Ništo što je jednostavno - rekla je Marija i dodala da sebe doživljava kao vrlo jednostavnu osobu.

- Ja kažem da volim kompleksne stvari, da se bavim kompleksnim likovima, ali recimo, ja sebe doživljam kao jako jednostavnu osobu. I moji prijatelji znaju da sam ja izuzetno jednostavna i da je sa mnom zaista baš nekako lako. Nekad i prelako. Laka sam ženska nekada - u šali je rekla glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading