MUŽ ANĐELKE PRPIĆ LJUBIO GLUMICU NA SCENI: Izleteo na binu nakon PREDSTAVE, pa šokirao publiku!

Autor:

Zabava

25.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par je nagrađen gromoglasnim aplauzom.

MUŽ ANĐELKE PRPIĆ LJUBIO GLUMICU NA SCENI: Izleteo na binu nakon PREDSTAVE, pa šokirao publiku!

Foto: instagram.com/andjelkap

Glumica Anđelka Prpić sinoć se poklonila novosadskog publici nakon premijernog izvođenja predstave "Šta me opet snađe", a zatim je usledilo iznenađenje za sve prisutne, pa i za samu glumicu.

Naime, njen suprug Marko Žugić izašao je na scenu sa buketom cveća i soćno poljubio u usta svoju izabranicu, ne mareći za poglede mnogobrojne publike u sali koja je ovaj Markov gest pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Republika

Foto: instagram.com/andjelkap

 

Anđelka je primila buket cveća od njega, a nije krila oduševljenje zbog ovog njegovog poteza. Nije skidala osmeh sa lica, a Marko se ubrzo vratio na svoje mesto u publici.

Inače, Anđelka Stević Žugić (nekadašnje Prpić) bila je braku sa Dariom Prpićem sa kojim ima sina Jakšu, a posle razvoda glumica se preudala i to za dobrog prijatelja i kuma svog supruga. Sa Markom je prošle godine dobila ćerkicu Čarnu, kojoj je dala ime po svojoj ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila.

Republika

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

 

Anđelka sada nosi Markovo prezime. Venčali su se 8. septembra 2023. godine, a intimna ceremonija organizovana je u najvećoj tajnosti, što je bila izričita želja mladenaca, kako bi sve prošlo daleko od očiju javnosti i medija.

Svega nekoliko poznatih ličnosti bilo je na venčanju i ručku, među kojima su voditeljka Marija Kilibarda, glumica Anja Mandić, kao i voditelj Slavko Beleslin.

Kao razlozi razvoda Anđelke i Daria navode se njegova ljubomora koja je glumicu sputavala i u poslu. Naime, prvi problemi su počeli još na samom početku zbog njene scene se*sa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji "Žene s Dedinja“. Dario joj je pravio probleme nakon što je epizoda emitovana tvrdeći da prevazilazi glumačke okvire. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading