U KASARNI SPAVAO PORED TOALETA: Vojina u vojsku ispratio Glogovac, Gaga mu dao 100 maraka, a ON mu je sredio PREMEŠTAJ!

Autor:

Zabava

21.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac je obukao uniformu 1998. godine.

U KASARNI SPAVAO PORED TOALETA: Vojina u vojsku ispratio Glogovac, Gaga mu dao 100 maraka, a ON mu je sredio PREMEŠTAJ!

Foto: ST/Nemanja Pančić, printscreen/UNA TV

Po završetku snimanja serije "Porodično blago" 1998. godine Vojinu Ćetkoviću, tada mladom perspektivnom glumcu koji je tek počeo da se dokazuje na glumačkoj sceni, stigao je poziv za vojsku. Glumac je morao da spakuje stvari i otputuje u kasarnu u Baru, gde je bio raspoređen.

Tada su ga ispratili njegovi najbliži, a Ćetković je jednom prilikom otkrio detalje.

 

 

U vojsku su me ispratili Nebojša Glogovac i Dragan Nikolić, koji mi je dao 100 maraka da popijem nešto. Seo sam na avion i stigao u kasarnu u deset uveče. Stavili su me da spavam pored toaleta, nisam znao šta me je snašlo. Oko mene su bili klinci od 17-18 godina, svi su bili deset godina mlađi od mene. Moj pretpostavljeni je bio moje godište - ispričao je Vojin.

Popularni glumac je tada sa 27 godina bio najstariji vojnik u toj generaciji. Bio je raspoređen da vojni rok odsluži godinu dana u kasarni u Baru, u Crnoj Gori. Uredno se odazvao pozivu, ali je posle samo tri meseca dobio premeštaj u Beograd. Posle nekoliko dana saznao je da je sve sredio Bata Živojinović sa kojim se zbližio tokom snimanja "Porodičnog blaga".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Gaga Nikolić

 

Foto: ATA Images

Tada mu je čuveni glumac rekao:

- Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš.

Republika

Foto: ATA Images

Velimir Bata Živojinović

Bata je izuzetno cenio Vojinov glumački talenat i s obzirom da su se dodatno zbližili igrajući u pomenutoj seriji želeo je da mu olakša "vojne muke". Tako je Ćetković zajedno sa celom ekipom nakon NATO bombardovanja nastavio da snima drugu sezonu "Porodičnog blaga".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading