Otkriveni DETALJI iz prošlosti Nebojše Glogovca i Slobode Mićalović: Glumac je DVA PUTA zbog nje PROLIO SUZE!

Autor:

Zabava

31.08.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Glogovac je zbog Slobode Mićalović plakao nekoliko puta.

Otkriveni DETALJI iz prošlosti Nebojše Glogovca i Slobode Mićalović: Glumac je DVA PUTA zbog nje PROLIO SUZE!

Foto: printscreen/instagram.com

Glumac Nebojša Glogovac napustio nas je pre četiri godine, a njegov odlazak je pogodio čitavu javnost, njegovu porodicu i prijatelje, koji i dalje ne mogu da se pomire sa gubitkom.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Foto:Promo

Nebojša Glogovac

U knjizi ''Glogi'', njegov kum, Vojin Ćetković, otkrio je nepoznate detalje o glumcu, kao i šta je to što je legendarnog Glogija uspelo da rasplače. Naime, na dan izvođenja predstave “Hadersfild”, Vojinova supruga, glumica Sloboda Mićalović, porodila se i na svet donela Veru i Milu, a njih dvojica su to proslavili kako doliku,e

Kada je Vojin trebalo da izađe na scenu, nije mogao da progovori, već je samo seo u fotelju, dok je Nebojša, koji je inače tumačio lika koji treba da plače, počeo da roni suze koje Ćetković nikada neće zaboraviti, a to nije jedini put kada je plakao zbog Slobode.

Republika

Foto: Instagram pritscreen

Sloboda Mićalović

Njih dvojica su to proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo se u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače.

– Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u “Krojaču”, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni – ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading