NENAD JEZDIĆ PREKINUO PREDSTAVU U ZVEZDARA TEATRU: Nemam živce kao KONJ!

Autor:

Zabava

15.03.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izvođenja komada "Knjiga o Milutinu" glumac je imao svašta da kaže!

NENAD JEZDIĆ PREKINUO PREDSTAVU U ZVEZDARA TEATRU: Nemam živce kao KONJ!

Foto: Tanjug/Nikola Vukelić

Na sceni Zvezdara teatra sinoć se dogodio incident tokom izvođenja predstave "Knjiga o Milutinu", zbog kojeg se glumac Nenad Jezdić obratio publici rečima:

Kad se trudiš da igrom demantuješ pisca koji je rekao da je Gospod hteo ovakvu sudbinu bi dodelio narodu nekom čitljivijem, pismenijem, narodu nekom manje zaboravnom nego što smo mi Srbi. Pazite koliki je naš zaborav, kad mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata bez prestanka dok slušamo o sopstvenom zaboravu - obratio se publici glumac izrevoltiran ponašanjem publike.

Foto: Tanjug/Nikola Vukelić

Republika

Foto: ATA Images

 

I vi mi gospođo oprostite što sam vas opomenuo, ali nemam živce kao konj, nisam mogao da izdržim. Pola sata ste bili na telefonu i ja sam vas video. I vidim vas, i sada vas vidim, praštajte ljudi, molim vas oprostite mi - rekao je Jezdić, pri čemu je nagrađen aplauzom.

Na Instagram nalogu Zvezdara teatra danas se pojavio snimak na kojem se vidi kako Nenad Jezdić na trenutak prekida predstavu, i to zbog žene koja je tokom predstave nonšalantno telefonirala, te je na taj način oponirala kako njega na sceni, tako i one koji su želeli da uživaju u kultnoj monodrami.

Nažalost, opomenuta žena nije bila jedina u publici koja je koristila telefon tokom trajanja monodrame "Knjiga o Milutinu", te je sem glumca i samo pozorište preko objave na društvenim mrežama skrenulo pažnju publici na pozorišni bonton.

U daljem delu objave, pozorište je još jednom decidno navelo da telefoniranju tokom trajanja predstave - nema mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading