ISTINA O ANDRIJI KUZMANOVIĆU UGLEDALA SVETLOST DANA: Glumac progovorio o PROBLEMU sa ALKOHOLOM, ovo je kap koja mu je prelila čašu!

Autor:

Zabava

01.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Kuzmanović imao problema sa alkoholom, pa mu se život preko noći promenio.

ISTINA O ANDRIJI KUZMANOVIĆU UGLEDALA SVETLOST DANA: Glumac progovorio o PROBLEMU sa ALKOHOLOM, ovo je kap koja mu je prelila čašu!

Foto: ATAImages

Glumac Andrija Kuzmanović nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti svojim iznenadnim pojavljivanjem u emisiji u kojoj je otvorio dušu. On je šokirao mnoge svojom neprepoznatljivom pojavom nakon što je otkrio da je uspeo da smrša čak 30 kilograma. Osim drastičnog gubitka težine, Kuzmanović je takođe promenio frizuru, što je dodatno doprinelo njegovom potpuno drugačijem izgledu u odnosu na ranije.

Andrija je otkrio da je motivacija za ovu transformaciju bila njegova karijera, ističući da je smršao zbog poslovnih obaveza. On je otvoreno podelio da čeka dve uloge koje zahtevaju drugačiji fizički izgled, te da je shvatio da prethodna kilaža više nije prihvatljiva u industriji u kojoj radi.

Foto: printskrin/Prva

Andrija Kuzmanović

Ova transformacija Andrije Kuzmanovića definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti i postala predmet brojnih komentara na društvenim mrežama i u medijima. Mnogi su impresionirani njegovom posvećenošću i odlučnošću da prilagodi svoj izgled za potrebe uloga koje ga očekuju.

- Zbog posla sam, čekam dve uloge, koje ne trpe onu kilažu i lajfstajl. Ove godine ulazim u srednjake, 40 godina, smatram da glumci ulaze u srednju generaciju, sada je neka nova generacija. Ja sam smršao između 28 i 31, nisam pio tablete, u principu alkohol dosta toga odigra. Uveče radim, posle toga odemo u bife, pa nazdravimo, a sada umesto piva, naručim limunadu - rekao je Kuzmanović za Prvu.

Andrija Kuzmanović je istakao da su dve uloge koje ga očekuju bile ključni motivacioni faktor za njegovu transformaciju. Ovaj potez jasno pokazuje posvećenost i predanost koju glumac ima prema svom poslu, spremnost da se prilagodi zahtevima uloga i da istraje u ostvarivanju svojih profesionalnih ciljeva.

Foto: ATAImages

Andrija Kuzmanović

Kuzmanović je već ostvario značajne uloge u domaćim filmovima i serijama, a ova transformacija mogla bi mu otvoriti vrata ka novim, izazovnijim projektima. Njegova hrabrost da se suoči sa promenama i da ih prihvati kao deo svog umetničkog putovanja zaslužuje veliko poštovanje.

Kako će se Andrija Kuzmanović dalje razvijati u svojoj karijeri i kako će nova telesna transformacija uticati na njegovo glumačko delovanje, ostaje da se vidi. Ono što je sigurno jeste da je ova promena izazvala veliku pažnju javnosti i postala tema o kojoj se i dalje intenzivno diskutuje.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading