PREBROJAO ZVEZDE: Srpski glumac pobedio RAK, a onda je ponovo otišao na pregled...

Autor:

Zabava

23.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko ko zna da je 2007. godine pobedio kancer.

PREBROJAO ZVEZDE: Srpski glumac pobedio RAK, a onda je ponovo otišao na pregled...

Foto: Instagram.com

Glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović prošao je pravi pakao kada mu je 2007. godine dijagnostikovan rak pluća. Na sreću, uspešno se izborio s opakom bolešću, a onda je ponovo doživeo hladan tuš.

Naime, Peđa na svake dve godine odlazi na kontrolni pregled kako bi bio siguran da potpuno zdrav, ali je ovog puta dobio drugačiji odgovor. Glumac je na društvenim mrežama podelio s pratiocima šta mu se desilo.

Republika

Foto: facebook.com/Predrag Peđa Damnjanović

 

- Postoje dva dana pakla u mom životu, prvi je bio 2007, a drugi danas, sreća pa je danas posle višesatnog ispitivanja bio "lažnjak", izvinjavam se mojim najmilijim na svetu što sam i njima napravio na kratko pakao od života, volim vas, mislim da znate koliko - napisao je Peđa uz priložen snimak pluća.

Nakon toga je otkrio detalje.

- Preživeo sam horor, snimao sam pluća. Doktorka me prozove i kaže: "Ja vidim promenu na snimcima, ne znam da li je ovo od nepreležane upale pluća ili je možda metastaza", ja sam prebrojao sve zvezde - izjavio je Peđa za Blic, pa nastavio:

Odmah smo uradili skener, setio sam se da imam jednu fleku za koju znaju moji prošli lekari i ja pošaljem njima snimak i oni mi potvrde. Pao mi je kamen sa srca, jer ja tu fleku imam 20 godina. Doktorka me zove kasnije i kaže: ''Peđa, zovite me na večeru, sve je u redu, malo sam vas prepala'', a ja ne znam gde se nalazim - rekao je glumac kojem je pao kamen sa srca.

Peđa je ovim putem hteo i da utiče na sve pobednike opake bolesti da se pregledaju blagovremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading