ZVEZDA EKSPRESNO ODBRUSILA RAŽNATOVIĆU NA PROZIVKE! Kratak i JASAN odgovor sa Malog Kalemegdana!

Autor:

Sport

22.02.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da će se rasprava posle ovoga nastaviti.

ZVEZDA EKSPRESNO ODBRUSILA RAŽNATOVIĆU NA PROZIVKE! Kratak i JASAN odgovor sa Malog Kalemegdana!

Foto: Starsport

Miško Ražnatović podigao je dosta prašine svojom objavom na zvaničnom "X" nalogu, u kojoj navodi sve rezultate svog kluba Mege na susretima sa Crvenom zvezdom u juniorskoj kategoriji. 

Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor na sva pitanja i obicno nadjacaju licne i veoma cesto nerealne impresije - napisao je Miško, aludirajući na nedavna zbivanja oko finasijskih izveštaja večitih, koja su toliko uzela maha, da su zapala za oko i najvišem državnom vrhu. 

 

 

Ipak, nisu na Malom Kalemegdanu časili ni sekunde, te su na na isti način uputili odgovor proslavljenom menadžeru, putem istog kanala, "X"-a. 

 

 

Deluje da će ovaj prigovor iz Crvene zvezde okončati čitavu raspravu, s obzirom da ovi papiri sumiraju sve što bi trebalo da se zna o međusobnom poslovanju između Mege i crveno-belih, ali i u kojoj meri su sa Malog Kalemegdana uticali da ovaj projekat Miška Ražnatovića prihoduje i bude više nego održiv. 
 
Podsetimo, Miško je nedavno takođe komentarisao i ishod Kupa "Radivoja Koraća" u Nišu, to jest nije mogao da ostane ravnodušan na činjenicu da su njegovi klinci ispraženi ovacijama samo stotinak ljudi ,ističući pri tome da Srbija time ne sme da se diči kada se karakteriše kao zemlja košarke. 
 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading