PRVA SUPRUGA NEBOJŠE GLOGOVCA UPLAKANA STIGLA NA SAHRANU: Ovako se oprostila od cenjenog sveštenika!

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahranu je došla i Mina, prva supruga pokojnog glumca Nebojše Glogovca, s kojom ima dva sina - Gavrila i Miloša.

PRVA SUPRUGA NEBOJŠE GLOGOVCA UPLAKANA STIGLA NA SAHRANU: Ovako se oprostila od cenjenog sveštenika!

Foto: Srpski telegraf, Dragan Kadic

Prva žena Nebojše Glogovca, Mina, sa kojom slavni glumac ima dvojicu sinva Miloša i Gavrila došla je da se oprosti od sveštenika Milovana Glogovca, koji je preminuo 16. februara posle kraće bolesti.

Od bivšeg svekra Mina je došla da se zauvek oprosti, a na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu od oca Milovana opraštaju se i njegovi unuci Miloš i Gavrilo. 

Gavrilo, sin Nebojše Glogovca, došao je na groblje sa svojom tetkom Bojanom, inače rođenom sestrom pokojnog glumca.

Milica Glogovac, druga supruga Nebojše Glogovca, uplakana je došla na poslednji ispraćaj svekra Milovana. 

Zaupokojena liturgija služena je jutros u 8 sati, u manastiru Vavedenje, potom i opelo, a zatim je kovčeg prenet u Pančevo.

Prota Milovan preminuo je u noći između prošlog četvrtka i petka, šest godina nakon smrti sina, čiji odlazak nikad nije preboleo. 

- Četrdeset godina sam sahranjivao ljude i mlade i stare i decu i pokušavao da im kao sveštenik pružim utehu, dam nadu, očuvam veru. Ali kada se meni desio gubitak, bio sam prepušten tome da sam nađem snage da očuvam sebe u bolu - pričao je Nebojšin otac, protojerej stavrofor Milovan Glogovac.

Republika

Foto: St Vladimr LUkić

 

Milovan Glogovac počivaće pored svoje supruge, majke Nebojše Glogovca, Milene, koja je preminula ubrzo nakon smrti sina. Bili su u braku od 1968. godine i izrodili sina Nebojšu i ćerku Bojanu.

Od kolega pokojnog glumca pojavili su se scenaristkinja Nataša Drakulić, kao i Nebojšin venčani kum Vojin Ćetković, glumice Maša Dakić i Milena Predić, koje u rukama nose po jednu belu ružu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading