OVO JE SESTRA NEBOJŠE GLOGOVCA: Ostala bez brata i majke, a danas je oca sahranila!

Autor:

Zabava

19.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nedelju dana nakon obeležavanje šeste godišnjice smrti Nebojše Glogovca preminuo je i otac slavnog glumca Milovan Glogovac.

OVO JE SESTRA NEBOJŠE GLOGOVCA: Ostala bez brata i majke, a danas je oca sahranila!

Foto: Srpski telegraf, Dragan Kadic

Protojerej-stavrofor Hadži Milovan Glogovac preminuo je 16. februara, samo nedelju dana nakon obeležavanje šeste godišnjice smrti Nebojše Glogovca.

Otac slavnog glumca sahranjen je na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, pored supruge Milene. 

Nebojša je odrastao u domu punom ljubavi, topline i sreće, sa ocem, majkom Milenom i osam godina mlađom sestrom Bojanom.

Republika

Foto: Srpski telegraf, Dragan Kadic

 

Iako je Milovan želeo da i njegov sin krene istim putem i studira teologiju, on se odlučio za umetnost. Danas znamo da nije pogrešio.

No, malo je poznato da njegov prvi izbor posle srednje škole nije bila gluma, već psihologija.

Na Filozofskom fakultetu u Beogradu zadržao se dve godine, a onda su ga interesovanja odvela drugim putem. Ono što je Nebojša počeo završila je njegova sestra Bojana.

- To je večiti problem mlađe dece - uvek se bore da se dokažu u odnosu na starije. Bojana je završila psihologiju kako bi dokazala Nebojši da se to može, i stvarno je bila dobar student - otkrio je prota Milovan gostujući u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/R. PRelic

 

- Kasnije je magistrirala, htela je i da doktorira, ali ju je karijera odvela na drugu stranu.

Bojana je ostvarena i na privatnom planu. Srećno je udata i ima sina Luku, koji je godinu dana mlađi od Sunčice, Nebojšine ćerke iz drugog braka sa Milicom Glogovac.

Porodica se danas oprašta od Milovana Glogovca,a u manastiru Vavedenje u Beogradu, održala se i zaupokojena liturgija, dok su pomen i sahrana u 14 časova u Hramu Svetog velikomučenika Teorija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading