"OVO JE TVOJ GRAD, LEGENDO": Objava reditelja "Južnog vetra" o Glogovcu KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

09.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Avramović je objavio scenu iz filma "Južni vetar" u kojem je Nebojša Glogovac dočarao lik kriminalca Goluba.

"OVO JE TVOJ GRAD, LEGENDO": Objava reditelja "Južnog vetra" o Glogovcu KIDA DUŠU!

Foto: ST/D.KADIĆ

Miloš Avramović

Danas se navršava šest godina otkako nas je napustio veliki Nebojša Glogovac. U znak sećanja na velikog glumca reditelj Miloš Avramović podelio je na svom Instagram profilu  fotografiju iz filma "Južni vetar" u kojem je Glogovac dočarao lik kriminalca Goluba.

- Na današnji dan pre šest godina zauvek nas je napustio Nebojša Glogovac. Ovo je tvoj grad, legendo - napisao je reditelj uz emotikone srca i ruku sklopljenih u molitvu uz koje je dodao: "Zauvek".

 

 

Svoju poslednju ulogu Glogovac je odigrao u "Južnom vetru", a premijeru nažalost nije dočekao.

- Osećaj da smo izgubili Nebojšu je strašan i nepodnošljiv. Prerano i tragično smo ostali bez divnog čoveka i kolege. Žao mi je što neće biti sa nama na premijeri, gde bi uživao u plodovima našeg zahjedničkog rada. Pa, svaki dan, svaka uloga i svaki korak mogu da budu poslednji - ispričao je Avramović 2018. godine uoči premijere "Južnog vetra" i dodao da je još tokom pisanja scenarija znao da će Glogovac igrati bitnu ulogu u filmu.

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

 

Imao je strašan glumački instinkt. Ako bi primetio neki problem u sceni, samo bi me povukao u stranu i rekao jednu ili dve reči, koje su bile tačne i precizne. Nikada nije predlagao nešto što nije u interesu celine i krajnjeg rezultata. Nikad se nije gurao niti tražio višak prostora na štetu kolega, jer nije imao potrebe za tim. Jednostavno, bio je previše talentovan, da bi se time bavio. Nebojša je bio sjajan tip. Duhovit, inteligentan, inspirativan - zaključio je Avramović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.02.2024 21:08

Tuzno je kad ode neko, i to mlad,ali malo je previse price samo o Glogovcu. Gde je Marinko Madzgalj? Predivan glumac, pevac i coveki, Matko Zivic.. i drugi vedri, nasmejani ljudi kojih, isto, vise nema, pa ni u secanjima kolega? ,