HIT REAKCIJA! "TOLIKO STRAŠNO?":Glumac Darko Ivić ispričao je komičnu reakciju njegovog oca na gej scenu u seriji "Besa"

Autor:

Zabava

04.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Ivić otvorio je dušu o svom životu!

HIT REAKCIJA! "TOLIKO STRAŠNO?":Glumac  Darko Ivić ispričao je komičnu reakciju njegovog oca na gej scenu u seriji "Besa"

Foto: Promo

Glumac Darko Ivić proslavio se ulogom Tadije u filmu "Pored mene" koji je sada dobio i nastavak "Pored tebe", a između su se ređale brojne zapažene uloge među kojima je i uloga Joce u seriji "Besa".

Darko je sada u emisiji "Bindž" podelio sa gledaocima brojne zaniljlivosti kako iz poslovnog tako i iz privatnog života, a između ostalog otkrio je i kako je njegov otac reagovao na gej scenu koju je imao u pomenutoj seriji.

Foto: Promo

Darko Ivić u filmu ,,Pored tebe"

 

- Rekao sam ocu "Ovo je će sigurno biti tvoja omiljena uloga". On je čekao kod kuće tu epizodu - nije mu bilo svejedno. Pitao me je: "Je l' nije mnogo?". Na kraju me je pozvao i rekao mi: "Daj ne, ne zezaj, kako si mi opisao mislio sam ko zna šta će biti...", prisetio se Darko u emisiji "Bindž".

- Utisci sa snimanja "Bese" su pozitivni. Gledao sam prvu sezonu, tako da sam odmah prihvatio poziv jednog od reditelja Milana Todorovića, s kojim uvek imam odličnu saradnju. Takođe, srećan sam što sam delio kadar s jednom od svojih omiljenih glumica Hanom Selimović. Na setu su bili i moji prijatelji Marko Janjić i Mak Pantelić, tako da je atmosfera bila sjajna - rekao je Darko za Kurir, pa dodao:

Foto: Ivana Jakševac

Darko Ivić

 

- Presudno je bilo to što Joca ima tajnu, za koju misli da se nikad neće otkriti. Postalo mi je dosadno da tumačim likove iz krimi-miljea, tako da uvek tražim nešto posebno u liku što može da pokaže njegovo drugo lice. Ovde je definitivno bila inspiracija to što je moj lik pripadnik LGBT populacije, što do sada nisam imao prilike da tumačim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading