LIVERPUL POKLONIO POBEDU ARSENALU: Pogledajte BIZARAN nesporazum Van Dajka i Alisona! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.02.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je odlučilo pobednika.

LIVERPUL POKLONIO POBEDU ARSENALU: Pogledajte BIZARAN nesporazum Van Dajka i Alisona! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala i Liverpula odigrali su strašan meč koji je potpuno opravdao epitet derbija 23. kola Premijer lige. Domaći tim je na "Emirejtsu" slavio sa 3:1 posle prave drame i rolerkostera emocija navijača u Londonu.

Sve je počelo već u 14. minutu kada je Bukajo Saka doveo "tobdžije" u prednost. Ona je trajala sve do samog finiša prvog poluvremena, gde je u nadoknadi štoper Arsenala Gabrijel napravio veliku grešku postigavši autogol i tako poravnajući rezultat pred odlazak na pauzu.

Ipak, Van Dajk je umeo velikodušno da mu uzvrati.

Naime, igrao se 67. minut kada je jedna duga lopta išla prema golu Liverpula. Van Dajk je bio najbliži njoj, a iza se šunjao Martineli. Štoper "redsa" je, misleći da će je Alison izbaciti, propustio loptu, a njegov golman je promašio, što je ostavilo prostora za pomenutog napadača Arsenala da bira gde će da pogodi mrežu gostiju i dovede atmosferu na "Emirejtsu" do usijanja.

Dodatno je Liverpul razljuljao crveni karton za Konatea pet minuta pre kraja duela, da bi ih konačno dokusurio Trozar prelepim pogotkom u nadoknadi vremena.

Ovom pobedom Arsenala borba za tron Premijer lige se ponovo zahuktava. Liverpul je prvi sa 51 bodom, dok im londonski tim diše za vratom sa dva manje. Mančester siti vreba sa dve utakmice i šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading