LAUŠEVIĆ I DRUG JATAGANAC SU BILI KUMOVI! Žarko venčao Josifa Tatića, a onda se SUDBINA poigrala: Uskočio sam u njegove cipele!

Autor:

Zabava

20.11.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumci bili su venčani kumovi, a Lauševiću je nakon Tatićeve smrti ponuđena njegova uloga!

LAUŠEVIĆ I DRUG JATAGANAC SU BILI KUMOVI! Žarko venčao Josifa Tatića, a onda se SUDBINA poigrala: Uskočio sam u njegove cipele!

Foto: E-Stock, youtube/printscreen

Slavni glumci Žarko Laušević i Josif Tatić bili su kumovi, što je malo ko znao, sve dok Lauš nije o tome govorio dok je u predstavi "Hadersfild". Laušević je nakon Tatićeve smrti "uskočio u njegove cipele".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Josif Tatić

- Ovu ulogu je, sticajem okolnosti, nekada igrao moj kum. Ja sam bio njegov venčani kum, Josif Tatić je u pitanju. Nažalost, posle njegove smrti 2013. godine je pretilo da se predstava ugasi, ali je uskočio Miša Janketić, a kasnije su meni ponudili da uskočim u te cipele. "Što se ne bi vratio?", govorili su. Nisam psovao toliko u životu svom koliko psujem u toj ulozi... (smeh) - govorio je Žarko svojevremeno za medije.

Republika

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Lauš je i u svojoj knjizi "Sve prođe, pa i doživotno" govorio o svom kumstvu. Govorio je da na Tatića "teško da iko može da se naljuti", pa čak i na "najdirektnije i najteže psovke".

Josif je preminuo 8. februara 2013. godine u Beogradu u 67. godini. Laušević je preminuo 15. novembra 2023. u Beogradu, a ispraćaj i kremacija biće obavljeni danas, 20. novembra, na Novom groblju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading