"VREME JE DA UŽIVAŠ U ŽIVOTU" Pas Beki kog su NAPUSTILE Fitnes bliznakinje konačno pronašao DOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beki će uživati u prirodi i imati drugare, saopštio je jedan korisnik društvene mreže TikTok!

"VREME JE DA UŽIVAŠ U ŽIVOTU" Pas Beki kog su NAPUSTILE Fitnes bliznakinje konačno pronašao DOM! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Fitnes bliznakinje

Julija i Natalija Đokić, poznatije kao Fitnes bliznakinje, napustile su svog psa Bekija i odvele ga u azil, što je izazvalo gnev mnogih korisnika društvenih mreža. One su ušle u sukob sa mnogim influenserima, te najavile tužbe za njih, a pas Beki je sada našao svoj dom.

Republika

Foto: Instagram.com

Fitnes bliznakinje

Jedan dečko, putem TikToka obavestio je fanove da je Beki sada konačno srećan pas koji će uvek imati "krov nad glavom". U svom klipu, on je otkrio da će Beki uživati u prirodi, kao i da će imati "drugare".

- Nijedan pas ne zaslužuje da bude spasen sa ulice, pa odbačen na najsuroviji mogući način. Baš takva sudbina je nažalost snašla jednog psa. Pre nego što sam krenuo u Srbobran u azil, razmišljao sam da li postoji neko bolje mesto za život jednog psa od jednog vojvođanskog salaša. Svež vazduh, ogromno dvorište, a kad dođe zima pa naravno da će biti mesta pored naložene peći. Nažalost pored mog psa Lea sada ima mesta - poručio je on.

- Do skoro je Lara bila sama sa njim i stvarno zašto su tako kratko sa nama? Leo sada ćeš imati vernog druga ne sumnjam da ćeš mu pokazati baš baš svaki kutak salaša. A ti, Beki, dobro došao u svoj novi dom. Sudbina ti do sad nije išla na ruku, ali obećavam ti ovde si siguran i ja te nikada neću napustiti. Nisam siguran da li si nekada jeo domaću šunku? Beki sa Salaša, vreme je da konačno uživaš u životu - rekao je on.

 

@sasalasazimnica

Beki sa Salaša, dobro došao u svoj novi dom! Obećavam da te nikada nećemo napustiti. <3 ♬ original sound - Sa salaša I Domaća Hrana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading