UNUKA NAŠEG GLUMCA POČINILA JEZIV POKOLJ U PORODICI: Satarom ZAKLALA majku i babu, a monstruozan detalj izbezumio policiju!

Autor:

Zabava

15.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unuka našeg poznatog glumca počinila je porodični pokolj, kada je satarom usmrtila majku i babu!

UNUKA NAŠEG GLUMCA POČINILA JEZIV POKOLJ U PORODICI: Satarom ZAKLALA majku i babu, a monstruozan detalj izbezumio policiju!

Foto: Youtube.com printscreen

Teodora Viktorović, glumica, trenutno izdržava kaznu zatvora od 20 godina zbog ubistva svoje majke Ljiljane i babe Ivanke Đukić u njihovom stanu na Vračaru. Ovaj strašan zločin se dogodio 2015. godine, kada je Teodora, navodno pod uticajem alkohola i lekova, satarom ubila svoju majku i babu.

Nakon zločina, sedela je na podu kupatila i pila vodku. U trenutku zločina, u stanu je bila i njena šestomesečna ćerka. Njen četvorogodišnji sin bio je u obdaništu, kamo ga je odveo otac Borislav Stamenkov nešto pre zločina. Kada se vratio kući, Borislav je zatekao stravične scene i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Foto: printscreen

Teodora Viktorović

 

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - ispričala je Teodora nakon što je uhapšena ubrzo posle zločina.

Glumica se kasnije na sudu branila time da je godinama unazad trpela psihičku torturu od strane majke i bake, a kako je rekla one su od nje očekivale više od onoga što je pružala i stalno su bile nezadovoljne.

Kako je tada rekla ona se borila i trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima, što je nekada uspevala, a kada joj to nije polazilo za rukom, pribegavala je lekovima za smirenje i alkoholu, što se kako je tada priznalo dogodilo tog stravičnog ponedeljka.

Foto: printscreen

Otac Teodore Viktorović

 

Teodora mira nije imala ni u Požarevcu u ženskom zatvoru gde je smeštena, te su zatvorski čuvari primetili u jednom trenutku da se čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa, ali je navodno lekarskim pregledom u njenom anusu pronađeno 3,6 grama heroina.

- Imala je posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete u trajanju od tri sata. Nakon toga pripadnici službe za obezbeđenje kazali su joj da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu - objašnjava Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, prenosi Mondo.

Lekari su je zatim odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, tj.prahom braonkaste boje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading