NIKOLA KOJO OTVORIO VRATA SVOG DOMA: Glumac prvi put pokazao kako izgleda porodično gnezdo, OVAJ detalj je svima privukao pažnju!

Autor:

Zabava

07.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Kojo otvorio vrata svog porodičnog doma!

NIKOLA KOJO OTVORIO VRATA SVOG DOMA: Glumac prvi put pokazao kako izgleda porodično gnezdo, OVAJ detalj je svima privukao pažnju!

Foto: Instagram.com

Naš proslavljeni glumac Nikola Kojo poznat je po svojoj privatnosti. Njegov dom u Beogradu, mesto koje deli sa suprugom Aleksandrom, bivšom manekenkom, i njihove tri ćerke, ostaje misterija za javnost. Samo mali broj prijatelja imao je priliku da zaviri u njihov dom.

Najpoznatija od njegovih ćerki je Ana Kojo, koja je aktivna na TikToku, dok su njene sestre odlučile da ostanu van očiju javnosti. Nikola je nedavno pokazao svoju vikendicu blizu Beograda na Instagramu, ali i dalje drži svoj privatni život podalje od medija.

Foto: ATA Images

Nikola Kojo

 

Dom Nikole Koje, ako je suditi po toj jednoj slici, krasi tamna garnitura sa svetlim jastučićima, zidovi su čisti i beli, a čini se i da je dosta prostrano.  Veruje se a je svoju oazu mira on opremio u dogovoru sa emotivnom izabranicom, dok naslednice biraju kako će njihove sobice izgledati.

Foto: Instagram.com

Nikola Kojo Instagram

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading