MUŽ VERICE ŠERIFOVIĆ PREMINUO ZBOG TEŠKE BOLESTI: Pevačica otkrila TRAGIČNE detalje, noći je provodila pred svećom moleći se bogu!

Autor:

Zabava

07.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Šerifović otkrila je potresne detalje o suprugu koji je preminuo!

MUŽ VERICE ŠERIFOVIĆ PREMINUO ZBOG TEŠKE BOLESTI: Pevačica otkrila TRAGIČNE detalje, noći je provodila pred svećom moleći se bogu!

Foto: ATA Images

Verica

Bivši muž Verice Šerifović bio je slavni kompozitor Miodrag Mića Nikolić. Samo godinu dana nakon što je okončala brak s Rajkom Šerifovićem, Verica se udala za Miću, a mnogi su se pitali kako je ovu odluku primila njena ćerka Marija.

 

Marija nikada nije krila da je podržala ovu odluku svoje majke, te da je bivši muž Verice Šerifović, iako je s njenom majkom bio u braku svega tri godine, u njenom životu zauzimao posebno mesto.

Nakon razlaza, Verica je istakla da su se ona i Mića sporazumno razveli posle tri godine braka i da su ostali u prijateljskom odnosu. 

 

 

Da je svog očuha volela i poštovala, Marija je pokazala, kada se 2018. godine, na dan njegove smrti, od njega oprostila dirljivom porukom.

Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno - pričala je Verica, pa dodala:

Foto: instagram.com

Verica Šerifović i Marija Šerifović

 

Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari. Mariju apsolutno podržavam u svim njenim izborima i uz nju sam stalno. Često smo zajedno na njenim koncertima. Bila sam uz nju i u Helsinkiju maja 2007. kada je pobedila na Evrosongu. Pred nastup sam je naterala da se pomoli pred upaljenom svećom i popije malo svete vodice koju samdonela iz manastira Svetog Vasilija Ostroškog - otkrila je svojevremeno Verica, prenose domaći mediji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading