KAKO DANAS IZGLEDA DARA IZ JASENOVCA? Proslavila se ulogom u filmu, a onda se povukla iz javnosti, evo gde se danas nalazi i čime se bavi!

Autor:

Zabava

23.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica Biljana Čekić proslavila se ulogom u filmu ,,Dara iz Jasenovca" danas voli potpuno drugačiji život!

KAKO DANAS IZGLEDA DARA IZ JASENOVCA? Proslavila se ulogom u filmu, a onda se povukla iz javnosti, evo gde se danas nalazi i čime se bavi!

Foto: youtube.com/101Studios

Biljana Čekić, 13-godišnja glumica, oduševila je javnost svojom ulogom male Dare u filmu “Dara iz Jasenovca” i pokupila sve ovacije. Film je publika imala priliku da vidi u februaru 2021. godine. Nakon što je nedeljama bila glavna tema svih medija, Biljana se povukla iz javnosti i vratila svojim obavezama i svakodnevnom životu.

Foto: Promo foto

Biljana Čekić u "Dara iz Jasenovca"

 

Biljana živi u selu Sreflije, kod Kozarske Dubice. Preko noći je postala zvezda regiona. Za svoju ulogu Dare, talentovana mlada glumica dobila je niz nagrada i priznanja, među kojima su i “Povelja Srbski đak”, kao i nagrada Grada mladima.

Iako su se prijavile brojne devojčice, Biljana je odabrana za ovu ulogu. Njen talenat koji je pokazala u prvom ostvarenju u kom je igrala oduševio je mnoge. Manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by biljana (@cekiicbiljana)

 

Velika podrška mladoj glumici na početku karijere bio je Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading