IRFAN MENSUR PROGOVORIO O POMIRENJU SA BIVŠOM SUPRUGOM: Čuveni glumac ogolio dušu, evo šta je imao da kaže za Srnu Lango i sina Pavla!

Autor: M. IVANOVIĆ

Zabava

12.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irfan Mensur otkrio je za Republiku da li se pomirio sa bivšom suprugom i zašto je sina želeo da odvrati od glume.

Prošla je decenija otkako su Irfan Mensur i Srna Lango stavili tačku na brak. Nakon godina ljubavi i poštovanja kao bomba odjeknula je vest da se jedan od najskladnijih parova s javne scene razvodi i da je dvoje glumaca odlučilo da nastave svako svojim putem. Jedno o drugom uvek su pričali s poštovanjem, bez ružnih reči, gorčine i sujete, a njihovu dobar odnos posle kraha ljubavi održavao je i sin Pavle, koji se takođe otisnuo u glumačke vode.

Čuveni glumac (71) za Republiku je govorio o sinu, ali i bivšoj supruzi, sa kojom je ostao dobar prijatelj i jedno drugom su podrška i dan-danas:

Republika

Foto: ATA Images

Srna Lango i Irfan Mensur

 

- Nervira me kad za mog sina kažu u medijima "sin Irfana Mensura". On jeste moj sin, ja se ponosim njim, ali dosta više... To dođe kao prilepak njemu. Mnogo mi je drago što se polako bori za svoje ime - rekao je glumac, pa progovorio o bivšoj ženi i emotivnom životu sina Pavla.

Republika

Foto: Republika.rs

Irfan Mensur

- Srna Lango je moja prijateljica, radimo sad nešto zajedno. Svi će reći: "Vi ste se pomirili", ali ne... Ona je jedna izuzetno talentovana glumica, pametna, rečita žena, ja sam je zbog toga angažovao kao scenaristu u novoj seriji. A što se tiče sina... Ne mogu da mu dajem savete u vezi njegovog emotivnog života, ne... On je suviše pametan i suviše svoj. Nisam se petljao ni u njegovu karijeru, pa neću ni u privatni život. Hteo sam da ga odvratim od glume, ali sam brzo shvatio da sam u krivu. Drago mi je što je uspešan sada. Nastasija je divna, prepametna devojka, nadam se da će njih dvoje lepo i uspešno živeti, a da li će stati na "ludi kamen" to je njihova stvar. Ona je obrazovana, brza, dobro misli, šta ćete više... - govorio je Irfan za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading