ŠA PRESEKAO, VANJA DOBILA "KORPU!" Reper zgrožen ponašanjem supruge, ne želi ni da čuje za nju!

Autor:

Zabava

12.09.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je javno poručio Vanji da nema ništa od pomirenja.

ŠA PRESEKAO, VANJA DOBILA "KORPU!" Reper zgrožen ponašanjem supruge, ne želi ni da čuje za nju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Nenad Aleksić Ša i Vanj Ignjatović

Vanja Aleksić Nenad Aleksić Ša razišli su se, samo mesec dana nakon što su stupili u brak, a reper je nedavno javno poručio supruzi da bi najviše voleo da dođe do pomirenja.

TikTokerka je prekinula tišinu, pa progovorila o razvodu, emocijama, kao i šansi da sve bude kao nekada, a razlog iznenadnog raskida zadržala je za sebe, s obzirom da je naišla na veliku osudu i ne želi "ljudima da daje dodatan razlog za hejt", kako je sama naglasila:

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša

 

- Još sam zvanično udata, naravno da volim Nenada i dalje, ne može ljubav nestati preko noći, ali definitivno je ovako trenutno najbolje. Da imamo vremena i on i ja da razmislimo o svemu i odlučimo šta dalje. Ja sam naišla na strašnu osudu, ali šta mene briga šta je rekla neka osoba, koja sa nama ni kafu nije popila. Neću reći zašto smo se tačno razišli, naravno da smo imali nesuglasica, ali neću pričati ništa više - govorila je Vanja u jednoj emisiji.

Međutim, reperu se nije dopadalo njeno izlaganje u emisiji, pa je jasno stavio do znanja da do pomirenja neće doći:

- Ne šaljite mi snimak jer ono što neko izjavljuje za medije u postupcima je pokazao sasvim suprotno. Vas može da laže, ali mene ne. Mnogo toga vi ne znate. Reči su jedno. Dela su užasna - napisao je Nenad Aleksić Ša na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading