"DUHOVI U VENECIJI" KENETA BRANE U BIOSKOPIMA OD 14. SEPTEMBRA

Autor: P. R.

Zabava

03.08.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diznijev film “Duhovi u Venciji” reditelja i glumca Keneta Brane koji na velikom platnu ponovo oživljava čuveni lik Herkula Poaroa

"DUHOVI U VENECIJI" KENETA BRANE U BIOSKOPIMA OD 14. SEPTEMBRA

Foto: Disney Studios

Duhovi u Veneciji

Za nešto više od mesec dana, 14. Septembra, u bioskopima će se naći ostavrenje 20th Century Studios-a “Duhovi u Veneciji” u režiji fantastičnog Keneta Brane. Istaknuti holivudski studio objavio je povodom predstojećeg naslova novi poster sa kompletnom glumačkom ekipom, a pored Keneta Brane koji još jednom oživljava čuveni lik Herkula Poaroa, uloge tumače i ovogodišnja dobitnica nagarde "Oskar" Mišel Jeo (Sve u isto vreme), zatim Tina Fej, Keli Rejli, Džejmi Dornan, Kamil Kotan i drugi.

U najnovijoj krimi drami Poaro živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu i nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati. Kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, detektiv biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni.

Republika

Foto: Disney Studios

Duhovi u Veneciji film

Triler je zasnovan na knjizi Agate Kristi „Hallowe’en Party”, a nakon filmova “Ubistvo u Orijent ekspresu” i “Smrt na Nilu” Kenet Brana se vraća pozicijama na kojima je i bio, u ulozi reditelja i glavnog glumca.  Kao i u predhodna dva pomenuta filma, zasnovana na delima Agate Kristi I u ovom potonjem Brana saradnju ostvaruje sa scenaristom Majklom Grinom poznatom i po filmu “Logan”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading