EVO ŠTA FILMSKI KRITIČARI KAŽU ZA DOKUMENTARAC "GRU TU JE!" Autori filma progovorili o najemotivnijim momentima sa snimanja!

Autor:

Zabava

17.05.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumentarac o "tati" repa nadmašio očekivanja svih, niko od prisutnih nije skidao pogled sa ekrana!

EVO ŠTA FILMSKI KRITIČARI KAŽU ZA DOKUMENTARAC "GRU TU JE!" Autori filma progovorili o najemotivnijim momentima sa snimanja!

Foto: ST/Dragan Kadić

Gru tu je

Šesnaesto izdanje Beldocs festivala zatvorio je dokumentarni film "Gru tu je", u režiji Bojana Vinulovića i Renea Miškolcija, a na premijeri su se okupile brojne poznate ličnosti, između kojih je Bogdan Bogdanović, Tijana Dapčević, Nigor Lazić i mnogi drugi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Portal Republike našao se na licu mesta, a imali smo prilike da porazgovaramo sa autorima filma, Bojanom Vinulovićem i Rennè Miskolci i, zajedno sa njima, saberemo utiske:

- Svidelo se svima i to je najbitnije, čak i filmski kritičari su rekli da drži pažnju i da niko nije izvadio telefon, što znači da drži pažnju. Najemotivnije je bilo raditi intervjue sa ljudima direktno, bilo je prilično emotivno, nismo se doticalo tragedije, ali ljudi koji su bili dobri i bliski sa njim, bili su prilično emotivni. Mi Grua nismo lično poznavali, ali smo želeli jedan lep dokumentarac da uradimo, bilo je i zanimljivo iz ličnog, ali i profesionalnog ugla. Interesantno nam je koliko je stvari radio, bio je poznat reper, puštao muziku, igrao i košarku... Neko sa 20 godina takvu karijeru da napravi, u vreme kada taj pravac i nije bio popularan i poznat publici. Želeli smo da slavimo njegov život, omaž o njegovom životu i koliko je hitova napravio, kako je uticao na ljude - govorili su autori filma "Gru tu je" za Republiku.

Republika

Foto: Youtube.com/TotalnoNoviTalas

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading